Merlyn Uusküla lasi astroloogil koostada isikliku horoskoobi

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Tanel Murd

Merlyn Uusküla ei pelga öelda, et usub astroloogiasse ja juhindub sellest ka oma igapäevaelus. Veelgi enam, naine lasi juba teist aastat endale isikliku aastahoroskoobi kokku panna.

Merka rääkis, et on horoskoope jälginud ja uskunud juba lapsest saati. Ta selgitas, et ei usu neid horoskoope, mis on päevalehtedes, vaid põhjalikke analüüse - näiteks Linda Goodmani «Päikesemärgid» - või isiklikust sünnikaardist lähtuvat horoskoopi.

«Ma olen nüüd viimasel paaril aastal lasknud astroloogil endale isikliku aastaprognoosi teha,» rääkis ta. «Eelmine aasta tegin seda puhtast huvist, sest tahtsin näha, kas läheb reaalselt täide. Tuleb tunnistada, et tegelikult peavad need prognoosid väga hästi paika ja seepärast tegin ka selleks aastaks, et näha, mis saama hakkab. Tundub, et tuleb väga huvitav aasta,» vihjas Merlyn.

Merka lasi oma aastahoroskoobi kokku panna tuntud astroloogil Triin Tobberil, kuid ta ei tee maha teisi tegijaid, sest usub, et astroloogid näevad samu asju. «Astroloogia ei ole ennustamine, see on täheteadus,» selgitas laulja.

«Mina usun küll astroloogiat ja mul ei ole üldsegi piinlik seda öelda, sest astroloogia on selline teadus, mis on tõestatud,» selgitas Merlyn. «See ei ole umbluujutt, mida keegi sulle kaartide või kristallkuulikese pealt vaatab. See on ikkagi must valgel kirjas.»

Uuel aastal palju algusi

Uueks aastaks lubab tähtede seis naisele väga palju uusi algusi. «Horoskoobis on just nagu ette kirjutatud mu enda plaanid, mida ma nagunii olen aastal 2012 plaaninud teha,» rääkis Merlyn. «Selles suhtes tundub, et mul need plaanid realiseeruvad - täheseis ja astroloogia toetab mu plaane.»

Eelmise aasta näitel sai Merlyn näha, et kui täheseis oli hea, siis läksid avalikud esinemised väga hästi ja vastuvõtt oli suurepärane.

«Tegelikult ma igapäevategevuses ka jälgin, et mingeid otsused ja lepingud saaksid allkirjastatud ka teatud õigetel kuupäevadel, et tähtede seis oleks õige,» selgitas ta. «Kõik päevad ei ole vennad ja kui tead astroloogia abiga ette, mis tuleb, suudad sellele toetudes endale mingeid plaane teha küll.»

Merlyn tõi näiteks, et võib olla selline kahe- kuni kolmenädalane periood, kus tähtede seis ei ole väga hea ja ei tasu mingeid kokkuleppeid teha või lepingutele alla kirjutada.. «Siis lihtsalt on suur tõenäosus, et toimub kas mingi möödarääkimine, leping läheb muutmisele või tühistamisele. See on see, mida ma jälgin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles