Kohtingutreener õpetab: viis viga, mida flirtimisel vältida

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Flirtimine on peen tants. See on lõbus ja seksikas, kuid varitsevad ka ohud. Et sinust saaks flirdikuninganna, tasub kõrva taha panna asjad, mida vältida,

Kohtingutreener Matthew Hussey on nõustanud edukalt tuhandeid naisi. Sel korral avaldab ta, millised on vead, mida flirtimisel tehakse ning kuidas neid vältida.

  1. Ära pane meest tundma end lapsena. Mees tahab tunda end sinu läheduses mehena. See on asi, mis sütitab leegi. Seega on tark vältida tegevusi, mis panevad ta tundma end lapsena. Hussey toob näiteks, kuidas üks naine kunagi tema karjäärist kuuldes vastas: «Oi, see on nii armas.» «Armas oli sõna, millega mind iseloomustas lapsehoidja, kui olin seitsmeaastane!» ütleb Hussey ning sõnab, et kui naine oleks kasutanud tema karjääri iseloomustamiseks sõnu äge või muljetavaldav, oleks dünaamika kohe muutunud.
  2. Ära pane ta mehelikkust küsimärgi alla. Sa võid pidada ise neid märkusi kelmikalt kiusavateks, kuid mees ei pruugi seda nii näha. «Ma ei ütle, et sa peaksid mehe ego nunnutama 24/7, kuid sel on oma boonused, kui ta tunneb end sinu lähedal hästi,» sõnab Hussey.
  3. Ära püüa talle igas asjas pähe teha. Üks viis sidet luua on koos erinevaid asju kogeda ning oma kogemusi sinuga jagada. Püüa mitte teda pidevalt üle lüüa. Näiteks võib ta öelda, et reisis eelmisel aastal Kanadasse – sa ei pea selle peale uhkelt loetlema kõik riike, kus sina käinud oled, näidates, et oled temast parem. Kõige parem on end avada järk-järgult ning pea meeles, et eesmärk pole näidata end ideaalsena, eesmärk on, et tal oleks sinuga tore olla.
  4. Ära lükka tema komplimente tagasi. Jah, komplimentide vastuvõtmine on omaette kunst, aga see on ka osa mängust. Nii näitad talle, et tema lähenemiskatsed on meeldivad ja oodatud. Lihtsast tänust on küll!
  5. Flirdi vastu. Mõnikord, kui keegi meile väga meeldib, mõtleme me üle ja hirm halvab meid. Ära tee asju keeruliseks. Ka tema on inimene ja piisab, kui sa ütled talle lihtsalt tere.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles