Need on saladused, mida võiksid partneri eest rahuliku südamega varjata

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Oled sa kunagi olnud olukorras, mil soovid teatud asju jätta vaid enda teada ning nendest oma partnerile mitte rääkida? Msn.com annab sulle mõned näited, milliseid arvamusi on parem oma partneri eest pigem varjata.

Kõike ei pea tingimata jagama ning liigne ausus võib tihti hoopiski partnerile haiget teha. Hädavalesid oleks siiski aga targem vältida.

Sulle ei meeldi tema perekond

Tegelikult ei peagi nad sulle meeldima. Seetõttu on parem, kui sa häälekalt sellest oma partnerile ega tema perele teada ei anna. Seda vähemalt juhul, kui sa ei soovi tema perekonnas tekitada sajandi suurimat skandaali, mille tõttu pole lõpuks hea ei sinul, su partneril ega ka tema perekonnal. Kuigi nad ei pruugi sulle meeldida, siis austama peaksid neid ikkagi. Tihti aitab üksteise mitte sallimise puhul suhteid stabiilsena hoida lihtsalt omavahel distantsi hoidmine.

Sinu perele ei meeldi su partner

Isegi kui see on nii, siis ei pea su partner sellest teadma. Nagu eelmise punkti juures sai mainitud, siis on isegi parem, et ta seda ei tea. Sa ju ei soovi, et keegi tunneks end söögilaua taga ebamugavalt või sattuda olukorda, kus peaksid valima oma perekonna ning partneri vahel? Istu oma perekonnaga maha ning selgitage välja aspektid, mis neid sinu partneri juures häirivad. Püüa neile selgeks teha, et tegemist on sinu valikuga ning proovi avada nende silmi oma partneri heade külgede suhtes.

Sinu tunded on tema suhtes jahtunud

On kurb tõsiasi, aga selliseid olukordi tuleb paaridel ette tihemini, kui arvata oskame. Kui esimene armumine on möödas, järgneb korralik kadalipp suhte ning kire säilitamise osas. Kui tunned, et sinu tunded partneri vastu ei ole enam nii kuumad, siis püüa selles enne 100% veenduda kui talle rääkima tõttad, sest see on tõenäoliselt valus hoop teile mõlemale. Kui oled olukorras, mil tunded just kuumad pole, ent sa ei soovi oma partnerist ka lahku minna, siis jäta see saladus parem vaid enda teada.

Sa oled täielik kobakäpp

Libisesid köögipõrandal ning kukkusid näoli maha või purunes poest koju tulles su koti põhi ning terve ostukorv oli keset tänavat kõigile näitamiseks? Kui sa just ei arva, et sellised juhtumised on pööraselt naljakad ning kaaslane seda arusaama sinuga jagab, siis pigem jäta need talle rääkimata. See su kaaslasele võib tunduda täieliku tobedusena ning sina võid jätta endast lihtsalt tõelise kobakäpa mulje. Kas sa seda soovidki?

Sa pead tema perekonna traditsioone veidrateks

Hea uudis on see, et üsna tõenäoliselt ei pea sa kõigist neist osa võtma! Sa võid südamerahuga keelduda paljudest traditsioonidest, mida nemad järgivad, aga vali hoolikalt, millele sa ei ütled. Proovi teha nii, et sinu otsused ei riivaks su partnerit ega tema perekonda. Samas pole mõistlik partnerile ka öelda, et väldid tema perekonnaga kokku saamist, sest pead nende traditsioone veidrateks. See ei oleks sinust lihtsalt ilus.

Tema sõber on sinu jaoks atraktiivsem kui su partner

See on täiesti normaalne olukord, et sulle tundub keegi atraktiivsem kui sinu partner. Aga kui see peaks juhtuma, siis hoia teadmine ainult endale. Nõnda ei riku sa oma suhet ega tekita kaaslases kibedaid tundeid oma sõbra suhtes. Samuti aitab sellise saladuse hoidmine vältida veidraid olukordi hetkedel, mil veedate üheskoos aega samas seltskonnas.

Ta ei meeldi su sõbrannale

Mida sa teeksid olukorras, kui sa jumaldad oma partnerit, aga sinu parim sõbranna ei soovi temaga midagi koos ette võtta? Päris kindlasti ei räägi sa sellest oma partnerile. Ürita nende tutvustamist ning omavahelisi kokkusaamisi lihtsalt võimalikult palju vältida ning leida aega mõlemaga eraldi kohtumiseks. Nii suudad ära hoida hetked, mil peaksid nende kahe vahel valima. Veel võiksid sa proovida oma sõbrannale selgitada, miks kaaslane sulle meeldib, ning seda, et olete mõlemad inimestena sinu jaoks olulised.

Sulle ei meeldi tema sõber

Sellest olukorrast ei ole sul ilmselt võimalik niimoodi välja tulla, et sa tema sõpra üldse nägema ei pea. Isegi kui ta sulle ei meeldi, siis pole vaja seda oma kaaslasele öelda, eriti kui tegu on tema jaoks olulise inimesega. Jää tolerantseks - kaklemisest ei ole kellelgi kasu!

Sinu sõprade saladused

Lähedased sõbrad jagavad aeg-ajalt üksteisega oma saladusi, aga nad teevad seda eeldusel, et neid kellelegi kolmandale edasi ei räägita. Kui sulle on usaldatud mõni saladus, siis hoia parem keel hammaste taga. Situatsioonis, mil partner sulle suu avamiseks peale käib, tasub mõelda hoopis sellele, kas tegu on ikka sinu jaoks õige kaaslasega. Võti peitub usalduses.

Sa arvad, et ta on liiga tundlik

Meil kõigil on emotsioonid. Kui tunned, et su partner on liiga tundlik ning võtab kõike liiga tõsiselt, siis hoia see arvamus enda teada. Seda talle mainides võib partner su sõnadest valesti aru saada ning väga sügavalt solvuda.

Pead teda oma ebaõnne põhjuseks

Kui sa tunned end õnnetuna, siis ära süüdista selles esimese asjana kedagi teist, vähemalt mitte ilma konkreetse ning mõjuva põhjuseta. Isegi kui süüdistad oma õnnetuses partnerit, siis ära seda talle ütle, sest nagu arvata võid, võib siis tulemuseks olla usalduse ja austuse puudumine ning kaks murtud südant.

Võrdled teda oma endiste kaaslastega

Ei! Ei! Ei! See on üks halvimatest asjadest, mida saad oma partnerile teha. Sa ei taha ju, et sinu partner tunneks end halvasti ning tema enesekindlus tugevasti kannatada saaks? Pea meeles, et isegi kui sinu endine partner oli tõesti temast milleski parem, siis parem tuleta endale meelde, et oli ka terve rida põhjuseid, miks sa selle inimesega enam koos ei ole.

Sa jälgid oma endist partnerit sotsiaalmeedias

Usu, on parem, kui sinu praegune kaaslane seda ei tea, sest tal võib asjast tekkida väga vale arusaam. Kui te mõlemad pole sinu eksiga just heades sõprussuhetes, siis hoia see saladus usalduse säilitamiseks ning armukadeduse vältimiseks enda teada.

Küllap on see nimekiri palju pikem, aga kuna iga suhe on erinev, siis pole lõplikku listi võimalik ilmselt kunagi välja tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles