27. märts: Ambur hoidugu võõrastest vaidlustest, Kaalud kipuvad käsutama

Naine
Copy
Foto: Maik Kleinert from Pexels

Mida toob tänane päev sinu tähemärgile?

JÄÄR

Asjad ei laabu iseenesest – et kõik läheks nii, nagu sina tahad, pead korralikult planeerima ja päris palju tööd tegema.

SÕNN

Ole positiivne ja ära nuhtle kaaslasi nende eksimuste pärast liiga rängalt. Eksimine on inimlik – ega suuda alati kõike perfektselt teha.

KAKSIKUD

Küllap oled tegus ja püsimatu, otsid aina uusi tegevusi. Hakkad teiste headest ideedest lennult kinni ja tahad neid ellu viia.

VÄHK

Empaatiavõimet sul jagub. Tunned siirast huvi teiste inimeste vastu, tahad teada, mida nemad maailma asjadest arvavad.

LÕVI

Ära planeeri oma tegevusi liiga pikalt ja detailselt ette. Vastasel juhul võib juhtuda, et ka väikesed ootamatused häirivad sind väga.

NEITSI

Sõbrad ja sugulased tahavad sulle head ning nende soovitusi tasub hoolega kuulata – see annab võimaluse näha asju teisest vaatepunktist.

KAALUD

Igaühel on oma elu ja ühtlasi õigus otsustada, mida võib endale lubada ja mida mitte. Hoidu käsutamisest ja kuulujuttude levitamisest.

SKORPION

Sulle tundub, et tead täpselt, mis on õige ja mis vale. Proovi elule läheneda veidi loomingulisemalt ja vältida eelarvamusi.

AMBUR

Proovi end negatiivsetest tunnetest säästa, ära sekku vaidlustesse ja riidudesse, mis sind otseselt ei puuduta.

KALJUKITS

Saad vabamalt hingata ja taas käsile võtta huvitava hobiga tegelemise, mis ajapuudusel soiku jäi. Naudi väikesi edusamme!

VEEVALAJA

Isegi kui sulle tundub, et kõik ei suju päris nii, nagu ootasid, ära hakka norutama. Tegelikult pole sul kahtlemiseks ja kõhklemiseks põhjust.

KALAD

Midagi on muutunud, aga tunned end siiski enesekindlalt ja rõõmsalt. Ehk sõltub sinust ka ühe lähedase inimese heaolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles