Naine karantiinilõksus viis päeva tagasi kohatud kutiga: on neli varianti, millega see olukord meil lõppeb

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Koroonaviirus levib hästi kodukeskkonnas. Foto on illustratiivne.
Koroonaviirus levib hästi kodukeskkonnas. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Meil kõigil on targem toas püsida ning kui kokku puututud haigusekandjaga või käidud riskipiirkonnas, siis tuleb end kaheks nädalaks karantiini panna, et aidata Covid-19 viiruse levikut piirata. Enamike jaoks tähendab see aja kodus veetmist, kuid üks naine leidis end suletud uste tagant üllatava kaaslasega.

Mirror kirjutab, et Thea de Gallier pidi end isolatsiooni panema koos mehega, kellega sai tuttavaks kohtinguäpis Hinge vaid viis päeva varem. Nad veetsid koos kaks nädalat, jagades toitu ja vaadates koos teineteise lemmiksarju.

Thea jagas oma ebatavalist kogemust Twitteris ning inimesed on nende «moodsast armastusloost» (mis kasutas teemaviidet #isolationandchill) vaimustuses.

«Kuidas meil seni läinud on, te küsite?» kirjutas ta. «Noh, ta koer alguses vihkas mind, kuid nüüd istub rõõmsalt mu peal. Aga paistab, et meie ebatavaline situatsioon on osutunud üsna kasulikuks.»

Nad jagasid oma toidutagavara ühiselt, naine jättis maha suitsetamise, nad veedavad vahel aega eraldi tubades, kuid siiski jagavad teineteisega meeme.

«Ma olen terve aasta üksinda elanud, seega on see päris korralik kohanemine,» tunnistas naine. Ta kirjeldas ka, et kuigi nad on pärit erinevatest ühiskonnaklassidest, on nad sellest huumoriga üle saanud ning austavad teineteise erinevusi. Ka ei ole nad kibestunud, et pidid praktiliselt võõra inimesega nii kaua aega ninapidi koos veetma.

«Me ennustasime, millega see situatsioon lõppeda võib ning leidsime, et on võimalikud ainult neli stsenaariumi: kole isetehtud lõikus, rasedus, lahutus/mahajätmine või kihlumine,» rääkis Thea. «Isiklikult tundub variant üks kõige vähem hirmutavam.»

Müstiline mees paljastas end samuti ning kirjutas Twitteris, et nad on teineteise järele hullud. Ka teise nädala kokkuvõte oli pigem positiivne: «Hämmastaval kombel pole me tülli läinud (veel), me pole teineteisest tüdinenud (veel), meil on... ausalt öeldes väga tore. See pole üldse minulik!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles