PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 24. märts: Neitsi seisab hirmudega silmitsi, Veevalaja maadleb sisemiste pingetega

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Milliseid sõnumeid saadab universum sinu poole täna?

JÄÄR 

Jäära märgis asuva noorkuu mõjul on hea aeg planeerimiseks, ent mitte veel tegutsemiseks. Pane kirja soovid, vaata julgel pilgul tulevikku.

SÕNN

Minevikust võib päevavalgele tulla mingi saladus. Sul ei jää muud üle kui teemaga otsekohe tegeleda, et saaks selle täielikult lahendada.

KAKSIKUD

Mõtle, kas sinu sõprussuhted toimivad võrdsetel alustel, kas annad ja saad sama palju ka vastu. Suhtle nendega, kes sulle jõudu annavad.

VÄHK

Planeeri, kuidas saaksid töö kaudu ennast arendada, jõuda eesmärkideni. Ära lähtu seejuures teiste arvamusest, vaid enda sisetundest.

LÕVI

Hinda kriitilise pilguga oma teadmisi ja oskusi – mis on sinu nõrgad küljed, mille täiendamisele peaksid pühenduma?

NEITSI

Võid seista silmitsi sügaval hingepõhjas peitunud hirmuga. Sellele otsa vaadates leiad ehk tee, kuidas hirmuga toime tulla.

KAALUD

Armastus on järgneval paaril nädalal sinu jaoks teema number üks. Seega mõtle, mida saad teha selleks, et suhe kalli inimesega süveneks.

SKORPION

Oled mõjutatav ja haavatav – kellegi lausutud märkus võib haiget teha. Pead suutma paksu naha kasvatada, ärritumine ei ole tervisele hea.

AMBUR

Vajad võimalusi loominguliseks eneseteostuseks. Ära suru maha sisemisi soove, ära lükka asju edasi. Enda jaoks tuleb aega võtta.

KALJUKITS

Tahad kõigile selgeks teha, et sinul on õigus. Oled valmis oma tõekspidamiste eest võitlema, oma tahtmise saamiseks jõuvõtteidki kasutama.

VEEVALAJA

Sisemine pinge on tingitud lahendamata minevikuprobleemidest. Tunned end abituna ja oled valmis teisi sõnadega ründama.

KALAD

Probleemiks rahaasjus võib saada see, et teised sind mõjutavad. Sisimas tunned, et see, kuidas majandad, on sinu isiklik asi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles