LUGEJAMÄNG ⟩ Mees tahab, et tema jaoks oleks kõik voodis viimase peal!

Naine
Copy
Sõbranna lugeja teab, mida mehed tegelikult naistelt ootavad - ideaalsust!
Sõbranna lugeja teab, mida mehed tegelikult naistelt ootavad - ideaalsust! Foto: Shutterstock

Sõbrannale saatis kirja veel üks anonüümseks jääda soovinud lugejanna, kes on omal nahal kogenud, mida mehed täpselt naistelt tahavad - täiuslikkust!

Olen oma elus nii mõndagi kogenud ning olnud mitmes suhtes, sest ei kooselud ega ka abielu pole lõpuks ikkagi klappinud. Seega vastaksin küsimusele "Mida mees tegelikult tahab?" niimoodi: mees tahab, et naine hoolitseks tema eest, et naisel oleks huumorisoon, et naine oleks truu, et naine kiidaks ja tunnustaks meest ning mis kõige tähtsam - et ka voodis oleks kõik mehe jaoks viimasepeal! Seda alustades kõikvõimalikest sekspoosidest, lõpetades suuseksi ja anaaliga. Olen õppinud nägema, et mehed soovivad naistelt palju rohkem kui nad ise vastu pakkuda suudavad. Ise olen oma suhetes täitnud kõiki neid punkte ja rohkemgi veel, ent vastu olen saanud vaid mõne üksiku...

Kirjuta ka sina meile, mida mehed sinu arvates tahavad või mis saladusi oled sa elu jooksul meeste kohta teada saanud. Saada oma kirjad aadressile sobranna@postimees.ee ning osale ulaka auhinna loosimises, mille paneb välja «Mida vanemad sulle ei rääkinud» koostöös Hotlipsiga. NB! Pane kirja teemareale märksõna «Saladus» ja muidugi tagame soovi korral anonüümsuse. Kirju ootame 28. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles