PÄEVAHOROSKOOP 23. märts: Vähk ei oska kallimaga suhelda, Lõvi jäägu omade liistude juurde

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist nädala algust! Millised sõnumid on tähtedel sulle tänaseks?

Jäär

Sobiv aeg töö tegemiseks, mis nõuab süvenemist ja tugevat enesedistsipliini. Uusi projekte ei õnnestu alustada, vastuseis on tugev.

Sõnn

Võid olla tujukas ja laisavõitu, raske on end koduses ümbruses töölainele häälestada. Kasu on ammu omandatud teadmistest.

Kaksikud

Hoidu äriplaanide arutamisest või tehingute tegemisest. Tormijooksuga kindluse vallutamine võib lõppeda peaga vastu seina tormamisega.

Vähk

Armastatuga suhtluses võib tõrkeid olla. Sa ei saa aru, kuidas talle õigesti läheneda. Tundub, et ta ei taha kuulata ja sinust aru saada.

Lõvi

Tee töid, milles tunned end vilununa, mida suudad kasvõi une pealt õigesti teha. Kaaslaste käitumine võib mõjuda väsitavalt.

Neitsi

Lapsevanemana võid end võimetuna tunda – oled üht ja sama asja tuhat korda rääkinud, aga järeltulijad ei taha õppust võtta.

Kaalud

Ära proovi vanemat põlvkonda ümber kasvatada, nende väärtushinnanguid muuta – sinu arvamused ei jõua neile lihtsalt kohale.

Skorpion

Saad kasutada varem omandatud teadmisi, uue info hankimiseks või millegi uue õppimiseks päev ei sobi.

Ambur

Tee tööd, pea kinni kindlaks kujunenud reeglitest. Äriasjad ei pruugi edeneda, sul on raske edukalt reklaami teha ja midagi maha müüa.

Kaljukits

Tänases Marsi ja Pluuto ühenduses on tohutu jõud, ent seda on kergem rakendada lammutamiseks kui millegi uue ülesehitamiseks.

Veevalaja

Sind võib tugevasti mõjutada mineviku kogemus. Meenuvad kunagised ebaõnnestumised. Sina aga proovi püsida olevikuhetkes.

Kalad

Parim viis sisepingetest vabanemiseks on raske füüsilise töö murdmine. Muidugi tuleb hoiduda üle pingutamast ja end vigastamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles