Lady Gaga värske suhe võtab uusi pöördeid: kõrvuni armunud paar puges koos peitu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Michael Polansky ja Lady Gaga
Michael Polansky ja Lady Gaga Foto: MARCO BELLO/REUTERS

Popstaar Lady Gaga tunnistas, et on kõrvuni armunud! Lauljatari uueks kaaslaseks on väga sümpaatse välimusega Michael Polansky, kes on võitnud nii Gaga kui ka tema lähikondlaste südamed.

Paari on koos nähtud erinevatel üritustel alates detsembrist. Eelmise aasta veebruaris teatas Gaga oma kihluse katkemisest Christian Carinoga.

Uues suhtes olles pole naine oma eraelu sotsiaalmeedias jagamisega just eriti häbelik olnud. Esimese ühise pildi postitas lauljatar oma Instagrami kontole 4. veebruaril, millel poseerib kallima süles istudes. Nüüdseks on ühiseid pilte Gaga kontole lisandunud veelgi.

Lady Gagale lähedane isik kirjeldas nende suhet väljaandele ET: «Neil on värske, aga väga tõsine suhe. Ja see omavaheline keemia... see on uskumatu! Gaga soovis esialgu suhet väga varjus hoida, sest eelmise suhte lõpust ei olnud väga kaua aega möödas. Aga nende silmnähtava keemia pärast otsustas ta oma arvamust muuta ning nad leidsid koos, et ei ole mõtet üksteise vastu olevat armastust varjata. Nad veetsid väga palju aega koos ning lõpuks otsustas Gaga neist Instagrami pilte postitades suhte «ametlikult» avalikustada.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take yo mama out all night ??

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Allika sõnul ei olevat Gaga uskunud, et nii kiiresti pärast eelmise suhte purunemist taas armuda võib. «Kui ta Michaelist oma sõpradele rääkima hakkas, said nad kohe aru, et naine on kõrvuni armunud,» rõõmustab ta. «Kõik, kes on neid koos näinud, on märganud nende keemiat. Naise sõbrad räägivad üha enam, et nad ei ole näinud teda nii rõõmsana juba päris mitmeid aastaid. Ei läinud kaua aega selleks, et ka tema sõbrannad naise uut valikut austaks.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve got a STUPID love?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Samuti nendib allikas, et paar teeb väga suuri pingutusi selle nimel, et võimalikult palju koos aega veeta. Naise kalender on pilgeni kohustusi täis, kuid kuna Michael saab oma tööd teha ka kaugtööna, reisib mees tihti koos lauljannaga. «Ta on Gagale tohutult suureks toeks,» sõnab allikas.

Praegu maailmas leviv koroonaviirus on paari veel rohkem kokku viinud, sest nad tegid otsuse üheskoos pandeemia eest peitu minna. Gaga jagas eile oma Instagrami kontol fotot, kus nad koos käest kinni poseerisid ning kus naine teatab oma fännidele, et oli selleks hetkeks Michaeliga koos isolatsioonis veetnud juba kuus päeva. Samuti seda, et nad on selle aja jooksul mänginud väga palju kaarte ning erinevaid videomänge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles