PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 20. märts: Kaksikud on põikpäised, Jäär ning Kaljukits tehku ümberkorraldusi

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Viimaks ometi reede ja kevad! Millised sõnumid on tähemärkidele täna?

Jäär

Täna algab kevad – Päike jõuab Jäära märki, andes sulle aina hoogu juurde. Hea aeg olulisi valdkondi oma elus ümber korraldada.

Sõnn

Sa ei anna endale päris täpselt aru, mida tegelikult tahad. Julge oma soove tunnistada, iseendale pole mõtet valetada.

Kaksikud

Kui sulle tundub, et kõik läheb kuidagi üle kivide ja kändude, analüüsi esmalt iseenda käitumist. Kas sa pole ehk liiga põikpäine?

Vähk

Võiksid kohtuda väga lähedaste inimestega, kellega saad avameelselt rääkida. Enda tühjaks rääkimine teeb enesetunde kergeks ja heaks.

Lõvi

Hing ihkab vaheldust. Sind ärritab, kui keegi on sinu pärast armukade ja üritab sind piirata. Sel juhul tekib tahtmine oma vabaduse eest võidelda.

Neitsi

Kui oled viimasel ajal tundnud ehk hirmu määramatu tuleviku ja ootamatute uuenduste ees, siis praegu läheb elu stabiilsemaks.

Kaalud

Suureneb vajadus inimestega aktiivselt suhelda. Eriti meeldivad sulle need vastassoo esindajad, kes on sinust väga erinevad.

Skorpion

Õhus on müstikat. Kummalised kokkusattumused panevad sind taas kord mõtlema, et miski siin elus ei ole juhuslik.

Ambur

Pead nüüd endas arendama jooni, mis muidu on varju jäänud. Võimalik, et kipud kahetsema hiljuti mõtlematusest tehtud vigu.

Kaljukits

Oled võimeline tegutsema julgelt, isegi külmavereliselt. Praegu on sobiv aeg suuremate muudatuste tegemiseks.

Veevalaja

Sul on võimalusi, aga võid neist ilma jääda, kui tegutsed mõtlematult. Tasub meeles pidada, et tark ei torma. Sõprade nõuannetega võiks arvestada.

Kalad

On uuendusi, mida oled sisimas ammu tahtnud ja mida võtad ette tundes, et aeg on nüüd küps. Midagi võib üllatuslikult muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles