PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 19. märts: Veevalaja usaldagu vaid iseennast, Neitsid maadlevad reaalsustajuga

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Nädala selgroog on murtud! Mida lubavad tähed tänaseks?

Jäär

Ära võta puhta kullana kõike, mida teised räägivad, isegi kui tegu on väärikate isikutega. Probleemide lahendamiseks pole just parim päev.

Sõnn

Kaduneljapäev sobib ideaalselt selleks, et kodus korralik suurpuhastus ette võtta, tube tuulutada ja vanad asjad minema visata.

Kaksikud

Fantaasia on oi kui elav. Küllap veedad mõnusasti aega unistuste maailmas, luues armastatud inimesest endale ideaalse kujutluspildi.

Vähk

Kui sinu tööl on loominguline iseloom, edenevad asjad lennukalt. Ent kellaaegadest kinni pidamine ei pruugi hästi õnnestuda.

Lõvi

Kodus tasub asjad õigetele kohtadele seada, üleliigsest kolast vabaneda. Ka hingesoppides tuleks läbi viia suurpuhastus.

Neitsi

Võid suhete vallas toimuvat näha kas liiga optimistlikult või siis liiga tumedates värvides. Reaalsustaju pole kuigi tugev.

Kaalud

Ilmselt oled täna väga kodukeskne, paremal juhul ei lähe sa õuegi. Hea aeg korralikuks koristustööks.

Skorpion

Oled empaatiline ja võid kellegi teise heaolu enda omast olulisemale kohale seada. Ära kipu nõu andma, kui sinult ei ole seda küsitud.

Ambur

Võiksid üles näidata hoolivust vanema põlve sugulaste vastu, neid kas praktiliselt aidates või hea sõnaga toeks olles.

Kaljukits

Tekkivad ideed võivad küll omapärased olla, ent ellu viia ei ole neid kuigi lihtne. Hea päev tegeleda loominguliste hobidega.

Veevalaja

Keegi võib sulle raha- või äriasjus soovitusi jagada, peaksid nendesse suhtuma ülima ettevaatusega. Usalda ennekõike iseennast.

Kalad

Tee teistega koostööd, ära pelga pöörduda ka selliste isikute poole, kes on kõrgemal positsioonil. Sulle antakse head nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles