Oprah Winfrey: mind ei ole vägistatud ega arreteeritud

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Oprah
Oprah Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Suur osa maailma elanikkonnast istub karantiinis või hoiab teiste inimestega distantsi. Teletäht Oprah Winfrey otsustas minna oma tervise huvides sama teed. Siiski tundub, et naine oleks pidanud enese isoleerimisest andma teada tervele maailmale, sest levinud on kuulujutud Oprah väidetavast vägistamisest ning arreteerimisest,, vahendab EveningStandard.

Nimelt levisid kuuldused nagu oleks 66-aastast Oprah't ühtlasi vägistatud kui ka seksiga kauplemise eest arreteeritud. Jutud tema võimalikust arreteerimisest hakkasid levima siis, kui veebileht The Bizarre avaldas vastavasisulise artikli, mis on nüüdseks saidilt eemaldatud.

Oprah säutsus oma Twitteri kontol, et sai telefonikõne selle kohta, kuidas tema nimi taas kuulsust kogub ning tema kohta levivad kohutavad kuulujutud, mis ei vasta tõele. Naine selgitas, et teda ei ole rünnatud ega arreteeritud. Samuti seda, et on otsustanud lihtsalt kodus enda tervise eest hoolitseda ning teiste inimestega rohkem distantsi hoida kui tavaliselt.

Ilmunud artiklist oli vapustatud ka Ellen DeGeneresi jutusaate produtsent Andy Lassner. Mees kirjutas oma Twitteri kontole, et väga palju inimesi usub 100% võltsi lugu Oprahist, mis ei pane teda just eriti hästi tundma sellise ühiskonna jätkusuutlikuse suhtes.

Lisaks tavalisetele inimestele on ka paljud kuulsused üle maailma otsustanud nii enda kui teiste tervise huvides ennast sotsiaalsetest kontaktidest isoleerida ning paljud neist kutsuvad oma fänne üles sama tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles