Millised seadmed mehi ja naisi kõige rohkem segadusse ajavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuring tõestas, et erinevate seadmete kasutamisel on mehed köögitehnikaga peaaegu abitud ning naised ei saa hästi aru telefonidest ja MP3-mängijatest.

Genius Beauty vahendas, et rahvusvahelise köögitehnika ettevõte Amica tellitud uuringule vastas 2000 täiskasvanut. Selle järgi selgus, et mehed saavad majapidamisseadmetega üsna tõhusalt hakkama, kuigi aeg-ajalt puutuvad nad kokku esemetega, mis on kangekaelselt tõrksad.

25 protsenti meestest vastas, et ei oska pesumasinat kasutada. Umbes sama hulk mehi tunnistas, et grill jätab neid nõutuks.

Naised ütlesid, et mõnikord on neil raskusi sellega, et panna arvuti tegema seda, mida nad soovivad. Samuti on neile raske hakkama saada kõrgtehnoloogiliste seadmetega nagu laste mängukonsoolid või digitaalkaamerad.

Amica esindaja kommenteeris, et naised saavad köögiseadmetega paremini hakkama ning meestele meeldivad rohkem tehnikaimed, mida saab endaga kaasa võtta ning seetõttu oskavad nad neid ka paremini käsitleda.

Uuringust selgus ka see, et kui mees ei saa seadmega hakkama, ei küsi ta enamasti partneri abi vaid on valmis isegi eseme rikkuma. Naised aga pigem loobuvad üldse seadme kasutamisest, kui hakkama ei saa ning jätavad keerulised toimingud mehe õlule.

10 eset, mida mehed sagedamini valesti kasutavad

Köögiseadmed: ahi, grill, nõudepesumasin, mikrolaineahi, pliit, mikser.
Kodumasinad: pesumasin, kuivati, triikraud, tolmuimeja.

10 eset, millega naised kõige sagedamini hakkama ei saa

Arvuti ja sülearvuti, mobiiltelefon, nutitelefon, tahvelarvuti, Blackberry, MP3-mängija, digitaalkaamera, mängukonsool, navigatsioonisüsteem.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles