PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 17. märts: Neitsi otsib õigeid teid, saladused Veevalaja minevikust tõstavad pead

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile töiseks teisipäevaks?

Jäär

Oht oma võimeid ja võimalusi üle hinnata. Piirangud ei meeldi sulle, ent pead end siiski pidurdama ja ühiskonnas seatud norme järgima.

Sõnn

Mida rohkem üritad olukorda kontrollida, seda suuremat pinget see tekitab. Sul tuleb leppida sellega, et kõik maailmas toimuv ei sõltu sinust.

Kaksikud

Küllap leidub sinu ümber nõuandjaid, kes annavad soovitusi. Kuula nõuanded ära, ent suhtu neisse kriitiliselt ja vae oma otsuseid põhjalikult.

Vähk

Maailm on põnev, ümberringi on palju huvitavat, mida tahaksid proovida. Sul on keeruline eesmärkidele keskenduda, tahad teha igasuguseid asju.

Lõvi

Lähtud tegevuses eelkõige iseenda vajadustest, jättes teiste soovid tagaplaanile. Proovi nende suhtes arvestavam olla.

Neitsi

Inimesed, kellega sul on ühised huvid ja eesmärgid, aitavad sinulgi oma eesmärke paika seada ja nendeni liikumiseks õiget teed leida.

Kaalud

Töises vallas toimub kiireid arenguid. Sul tuleb olla paindlik ja muudatustega kaasa minna, üritades seejuures ka oma ideid esitada.

Skorpion

Sulle avanevad uued huvitavad perspektiivid. Saad aru, kuhupoole minna, mida peaksid õppima ja mida tegema, et areneda.

Ambur

Sinu ettevõtmisi võib nii isiklikus kui ka töises plaanis kroonida edu, ent silmas tuleb pidada üht: äri- ja armuasjad tuleb rangelt lahus hoida!

Kaljukits

Nüüd näed võimalusi peamiselt isiklikus vallas, tähendagu see siis armuelu või laste tulevikuga seotud püüdlusi.

Veevalaja

Saladusi tuleb hoida. Praegu võib juhtuda, et sinu minevikust tuleb ilmsiks midagi niisugust, mida sa meeleldi teistele ei avaldaks.

Kalad

Plaanid tulevikku, olles valmis suuremateks investeeringuteks. Need tuleks eriti põhjalikult läbi mõelda ja riskid hajutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles