Kris Jenneri nõuanded vihaste kommentaaridega toime tulekuks

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kardashianide klanni matroon Kris Jenner 2019. aasta lõpus.
Kardashianide klanni matroon Kris Jenner 2019. aasta lõpus. Foto: BT/ADM/MPI/Capital Pictures/BT/ADM/MPI/Capital Pictures

Kris Jenner on kuulsa Kardashianide klanni matroon, kellel tarkuseteradest puudu ei tule. Kõigil tema kuuel lapsel on edukas karjäär ning ärid, kurjadest netikommentaatoritest hoolimata. Elite Daily vahendab Jenneri poolt Kardashiani-õdedele antud nõuandeid, kuidas sotsiaalmeedias kriitikaga toime tulla.

Jenner andis 12. märtsil intervjuu InCharge With DVF'ile ning seal tuli muuhulgas juttu sellest, kui palju internet sellest ajast saadik muutunud on kui tema pere elust rääkiv tõsielusari, «Keeping up with the Kardashians», (Kanal 11-s jooksis sari nimega «Kardashianid») esimest korda teleekraanidele tuli. «Ma usun, et praegu in teistsugune generatsioon ning aeg, mil elame: terve maailm on nüüd sotsiaalmeedias,» ütles Jenner, nentides, et kuigi sotsiaalmeedia toob kaasa suuremad vaatajanumbrid, tähendab see ka palju rohkem negatiivset vastukaja tema pere tegemistele. «Inimesed peaksid lihtsalt õppima elama nii ausalt kui võimalik, ent samal ajal hoidma oma silmad eesootaval teekonnal,» ütleb matriarh.

Jenneril on häid nõuandeid, kuidas kogu sotsiaalmeediast tulev sigin-sagin oma peas vaigistada. «Ma ütlen oma lastele, et ärge laske ennast segada jamast, negatiivsusest ning negatiivsest energiast, millega erinevad sotsiaalmeediaplatvormid inimese täita võivad. Keskenduge ainult heale,» jagab kuue lapse ema Kris oma kuulsatele järglastele antavaid nõuandeid. «Jää endale ja oma põhimõtetele truuks ning kõik muu su ümber langeb siis ise paika. Kui me oma perest rääkiva sarja tegemisega alustasime, siis ma lihtsalt soovitasin oma lastel mõnda aega mitte internetti kasutada.»

Kuigi sari alustab märtsi lõpus juba oma 18. hooaega, on Jenneri toona antud nõuanded jätkuvalt ajakohased. Kris Jenner on nii «Kardashianide» kui ka erinevate teiste samast seriaalist alguse saanud saadete juhtiv produtsent, mille üle ta saab vägagi uhke olla. Ent naise enda sõnul soovib ta kõige rohkem ikkagi seda, et teda mäletatakse tubli emana, sest just selle saavutuse üle tunneb ta end elus kõige uhkemana. Nüüd, kui Jenneri lapsed ka juba ise lapsi saavad, siis ilmselt võib ta saavutuste listi lisada ka tiitli «uhke vanaema».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles