PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 14. märts: Jäär pakatab energiast, Neitsi õhtu kujuneb eriti lõbusaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad sulle tähed lõõgastavaks nädalavahetuseks?

Jäär

Oled puhkepäevadel õige energiline. Sind valdab elevus ja tahtmine tegutseda, küllap sõidad kuhugi, kus sa varem pole käinud.

Sõnn

Kui veedad hommikutunnid kallimaga, annab see korraliku energialaengu kogu päevaks. Sind valdab õnnetunne, kirg lõõmab heleda leegiga.

Kaksikud

Ära alusta nädalavahetust vaidlemisega, ära tee pisiasjadest tüli! Pigem ärgita lähedasi mõtlema, mida võiksite koos ette võtta.

Vähk

Suurenda oma teadlikkust tervise vallas. Mõtle, kuidas eluviise korrigeerida. Halbadest harjumustest loobumiseks on hea aeg.

Lõvi

Lähtud põhimõttest, et esmalt lõbu ja alles siis töö. Mingeid kohustusi on sul kindlasti, sul ei ole võimalik neist kõrvale hiilida.

Neitsi

Sul tuleb kodus midagi pakilist korda ajada või täita perekonnaga seotud kohustusi. Õhtusel ajal kisub elu lõbusaks.

Kaalud

Tegemist on sul palju, tahad midagi korda ajada või ära parandada. Kui pead tööriistu kasutama, ole seejuures ettevaatlik ja täpne.

Skorpion

Ilmselt tahad hommikul korralikult välja puhata, pärastlõunal ja õhtul oled ärgas ja ergas, tegutsemislusti täis.

Ambur

Selleks, et end vabalt ja lõõgastununa tunda, pead esmalt poolikud asjad lõpetama või probleemid selgeks rääkima.

Kaljukits

Päikese ja Pluuto sekstiili mõjul jagub sul kuhjaga jõudu ja pealehakkamist. Sobiv aeg oluliste muudatuste tegemiseks või remonditöödeks.

Veevalaja

Tasub kohtuda vanade tuttavatega. Meeldivaid elamusi ja ehk lausa naerupisaraid toob kunagiste seikluste meenutamine lapsepõlvesõpradega.

Kalad

Isegi kui oled plaaninud nädalalõpu kodus veeta, siis ilmselt ei luba sõbrad sul seda teha. Lustakas peomelu haarab sind kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles