Armastatud seebiooperistaar päästab alasti maailma

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Sebastian Rulli on kuulus Argentiina näitleja, kes sai laiemale publikule tuntuks tänu seebiooperile «Rubi,» kus tema osatäitja kandis nime Hector. Rubi jooksis ekraanil küll juba 16 aastat tagasi, kuid Sebastian näeb välja parem kui iial varem.

Sebastian poseerib sotsiaalmeedias sageli särgita, aga ka täiesti alasti. Eelmisel aastal kostitas ta oma fänne puhkusefotodega, kus tal polnud midagi seljas ning privaatseid osi kattis vaid käsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

Tegelikult ei eputa Rulli niisama oma vormis kehaga, vaid üritab saata tugevat sõnumit meie planeedi päästmise kohta. Alloleva postituse pealkirjas kirjutab ta järgmist: «Sellel pildil näitan ma oma peopesasid. Ja kui sa rohkemat ei näe, siis selles on süüdi prügi. Puhastame üheskoos rannad, korjame üles nii palju prügi, kui me vähegi saame!» Lisaks kutsus näitleja inimesi üles mitte kõiki teisi tekkinud olukorras süüdistama, vaid vahepeal ka iseendale otsa vaatama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

Veel üks pilt sellel rannal, mis oleks Rulli sõnul täielik paradiis, kui seal ei oleks nii palju prügi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

Olge nüüd ausad, kas pildid täitsid oma eesmärki ja te hoiate meie planeeti varasemast veidi rohkem? Või oli see nagu hane selga vesi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles