Astroloogid soovitavad: kuidas tähistada Merkuuri retrograadi lõppu

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Freddie Mercuryl pole Merkuuri retrograadiga peale selle suurt seost, et tema perekonnanimi on inglise keeles sama, mis antud planeedi nimi. Küll aga ei saa keegi keelata Merkuuri retrograadi lõppemist tähistada Queeni muusika kuulamisega.
Freddie Mercuryl pole Merkuuri retrograadiga peale selle suurt seost, et tema perekonnanimi on inglise keeles sama, mis antud planeedi nimi. Küll aga ei saa keegi keelata Merkuuri retrograadi lõppemist tähistada Queeni muusika kuulamisega. Foto: Shutterstock

Võime kergendatult hingata: esmaspäeval lõpetas Merkuur oma retrograadi ning liigub nüüd taas «õigetpidi». Mis edasi?

Meeldetuletuseks selgitame, mida Merkuuri retrograad tähendab. Viimased kolm nädalat valitses meie suhtluskanaleid just Merkuuri destruktiivne mõju – plaanid läksid luhta, suhted olid teravad, üldse kogesime rohkem raskusi kui tavaliselt. See kõik käib retrograadiperioodiga kaasas – aeg, mil Merkuur taevas Maalt vaadates justkui tagurpidi liigub, tähendabki, et tuleb valmis olla kõiksugusteks sekeldusteks.

Dailyhoro.ru eksperdid annavad teada, mida tasub täna ja homme silmas pidada – nüüd, kui väljume retrograadiperioodist, Merkuur on oma otseks pöördunud asendist välja tulnud ning liigub varjujärgsesse faasi. See tähendab, et me võime kuni 15. märtsini tajuda tugevamaid ja 30. märtsini nõrgemaid võnkeid, mis häirivad igapäevast suhtlust ja reise, kuid kõige hullem on kindlasti läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles