PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 9. märts: Jäär maadleb tööalaste pingetega, Sõnn saab ammu oodatud tähelepanu osaliseks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile ergastavaks esmapäevaks?

Jäär

Töises asjaajamises võib olla pingeid. Kui oled kindlameelne ja rahulik, siis leiad mingitele probleemidele otsustava lahenduse.

Sõnn

Seltskonnas säramine on sinu jaoks eesmärk omaette. Küllap nüüd sind tõesti imetletakse, sinuga soovitakse tutvusi luua.

Kaksikud

Kui oled planeerinud muudatusi, siis tasub täna otsustav liigutus teha. Ehkki see toob kaasa ka pinget, on pärast õhk puhtam.

Vähk

Ära ärritu juttude pärast, mis ei ole mõeldud sinu kõrvadele! On aeg enesearendamiseks valdkonnas, mis pakub sulle naudingut.

Lõvi

Äriasjus ei tohi sa teha ainuisikulisi otsuseid. Kui arvestad kaaslaste heaolu ja arvamusega, võid teha kasulikke tehinguid.

Neitsi

Täiskuu Neitsi märgis loob pinget, ent just selle kaudu võid jõuda suurepäraste lahendusteni. Hea hetk halbadest harjumustest loobumiseks.

Kaalud

Tervise teema võib hakata sulle rohkem huvi pakkuma. Võid liituda mingi grupiga selle nimel, et hakata elama terviseteadlikumalt.

Skorpion

Ka mõttekaaslastega võib vahel lahkarvamusi tekkida. Ära lähtu teiste arvamusest – tead ise kõige paremini, mis on sulle hea.

Ambur

Töine õhkkond võib olla ärev, kodust aga saad tugevat tuge ja innustust. Võimalik, et eelistad päeva veeta lähedaste ringis.

Kaljukits

Lõbusas seltskonnas sünnivad paremad ideed kui ametlikus olukorras, seega võiksid täna asju teha veidi teistmoodi.

Veevalaja

Tasub tempot aeglustada, olla iseenda tunnetes ja mõtetes. Ikka selleks, et paremini aru saada, mida südame põhjas enim vajad.

Kalad

Teed plaanid isiklikest huvidest lähtuvalt. Sa ei pea vajalikuks pabistada selle pärast, mida mõtlevad kallid kaaslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles