PÄEVAHOROSKOOP 7. märts: Kaalud mõtisklevad mineviku üle, Skorpion veedab aega sõprade seltsis

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed tänaseks sinu tähemärgile?

Jäär

Küllap on mõtted selle juures, kuidas koduseid tegemisi enda jaoks vaheldusrikkamaks ja meeldivamaks muuta.

Sõnn

Veenuse ja Uraani ühendus lisab seikluslusti. Sul on põnev rääkida inimestega, kes on sinust erinevad ja omajagu salapärased.

Kaksikud

Küllap oled kodukeskne. On tore, kui keegi tahab sulle külla tulla, võõrustad vahvaid inimesi hea meelega, ent ise sa teekonda ette ei võta.

Vähk

Naudid olukordi, kus saad oma teadmistega hiilata. Kui teised sinu tarkuse üle ahhetavad, tunned end eriliselt enesekindlana.

Lõvi

Vajad toetust ja tähelepanu. Kipud asju isiklikult võtma ja solvuma, kui kaaslased sind piisavalt teraselt ei kuula.

Neitsi

Sa ei pea mõtlema teiste heaolule! Teatav annus elutervet egoismi aitab sul elukvaliteeti parandada. Veeda aega täpselt nii, nagu sulle meeldib!

Kaalud

Sündmused võivad sinu mõtted mineviku juurde tirida. Ehk näib isegi, et omal ajal oli taevas sinisem. Ära jää meenutustesse, viibi tänases.

Skorpion

Veedad meelsasti sõpradega koos aega, naudid nende tabavaid mõttekäike ning ilmselt saad nii mõnegi nalja üle südamest naerda.

Ambur

Mõtted kisuvad tööasjade juurde. Mängid oma peas veel kord läbi reedeseid olukordi, mõtled, kuidas oleks targem olnud sõnu seada.

Kaljukits

Päike on ühenduses jõulise Pluutoga. Nüüd on sul energiat õige ohtralt. Kasuta seda millegi alustamiseks, ära tegele lammutamisega!

Veevalaja

Hea seltskond annab sulle palju ja sisendab ka enesekindlust. Kui üksinda istuma jääd, võid mõtterägastikesse kinni jääda.

Kalad

Lihtne on vastassoost inimestele silma jääda ja nendega jutule saada. Sinu peenekoeline huumor võib neile meeldida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles