PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. märts: Neitsi peab loobuma ahvatlustest, Kalad ärgu usaldagu valesid inimesi

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Millest jutustab taevakaart sinu sodiaagimärgile täna?

Jäär

Ei maksa uusi asju alustada, muidu jääd lihtsalt ajahätta. Vaata parem, et pooleli olevad asjad lõpetatud saaks.

Sõnn

Äriasjus tasub otsad kokku tõmmata, raha lugeda, vahekokkuvõtteid teha. Siis näed, mil moel on otstarbekas edasi liikuda.

Kaksikud

Infot on palju ja see on killustatud. Pead suutma seda selekteerida, et leida üles, mis tõene ja sinu jaoks väärtuslik.

Vähk

Kui sul on töö pooleli, siis ära otsi vabandusi selle edasi lükkamiseks. Vabanduste leidmine õnnestub hästi, pärast aga võtab maad süütunne.

Lõvi

Ehkki aeg-ajalt võib sind tabada käegalöömismeeleolu, ära astu rajalt kõrvale. Sa tead, mis on su siht.

Neitsi

Kõike korraga ei saa, tuleb valikuid teha. Et aga ahvatlusi on palju, tuleb loobuda ka millestki niisugusest, mis sulle meeldib.

Kaalud

Kõige tähtsamad inimesed sinu elus on pereliikmed. Tunnete üksteist läbi ja lõhki, just seetõttu suudate head koostööd teha.

Skorpion

Tunned end õnneliku inimesena – saad pidevalt kinnitust sellele, et sind armastatakse. Enamgi veel: sinust hoolijaid on palju.

Ambur

Keegi lähedastest võib puudutada valusat teemat. Selle asemel, et kaitsepositsioonile tõmbuda, tasuks see asi ometi kord lahti rääkida.

Kaljukits

Sul küllaga töiseid asjatoimetusi. Tuleb nendega normaalsel ajal valmis saada, sest ilmselt ootavad kohustused sind ka kodus.

Veevalaja

Tahad puhata ja elu nautida. Kui seltskond on piisavalt lõbus, osaled hea meelega tulevaste ürituste ette valmistamises.

Kalad

Pead hoolikalt valima, kellele räägid oma isiklikest asjadest. Kui usaldad valesid inimesi, võivad sinu saladused avalikuks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles