VASTA KÜSITLUSELE ⟩ Venelannad tahavad naistepäevaks just neid kingitusi – kas ka eestlased?

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Sel nädalal on naistepäev, mis on Venemaal jätkuvalt üsna tähtis püha. Ka Eestis on kombeks naistele sel päeval lilli ja komme tuua, kuid kas need on tõesti asjad, mida kingituseks tahetakse?

Topnews.ru vahendab Avito uuringut, mille käigus uuriti, milliseid kingitusi venelannad 8. märtsi puhul oma kallimatelt enim ootavad. Valik oli mitme vastuse vahel.

Enamik vastajatest (41 protsenti) kiitsid ehteid, teine 40 protsenti arvas, et tahaksid kingiks kosmeetikat või parfüümi. Umbes 31 protsenti oli nõus ka kinkekaardiga. «23 protsenti tahab tuusikuid, vaid 16 protsenti naistest on huvitatud tehnikavidinatest,» sedastas Avito.

Lisaks märgiti, et meeste soov naisi naistepäeval õnnitleda kasvas 90 protsendilt 93 protsendile. Meestelt küsiti nende kingiplaanide kohta: 43 protsenti kavatseb kinkida kosmeetikat ja parfüümi, 26 ja 22 protsenti aga vastavalt ehteid ja kinkekaarte. Kõige haruldasemad kingitused saavad olema lauanõud (9 protsenti), raamatud (6 protsenti), alkohol (4 protsenti) ja loomad (2 protsenti).

Raha kulutavad vene mehed kingitustele järgmiselt: 35 protsenti neist paneb hakkama kuni 3000 rubla ehk umbes 40 eurot, 24 protsenti aga 3000-5000 rubla ehk umbes 40-67 eurot.

Mida tahaksid kingituseks sina? Vasta küsitlusele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles