PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 2. märts: Veevalaja ületab lihtsusega kõik raskused, Kaljukits võitleb napi eneseusuga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sulle märtsi esimeseks esmaspäevaks?

Jäär

Küllap tuleb ette võtta töö, mis varem pooleli jäänud. Või avastad, et miski on lagunenud ja vajab kiiresti parandamist.

Sõnn

Keegi võib tõsisel toonil sinu poole pöörduda. Ära ürita ebameeldivana näivast vestlustest kõrvale põigelda, aja asjad korda.

Kaksikud

Võid tunda kurvastust selle pärast, et sa ei saa endale võimaldada mugavust ja luksust. Märka ka väikeseid õnnestumisi!

Vähk

Sul tuleb teha rutiinset tööd. Kui võtsid eelmisel nädalal asja liiga lõdvalt ja pealiskaudselt, tuleb rohkem ja kauem pingutada.

Lõvi

Üritused kulgevad rahulikult ja reserveeritult. Inimesed on kuidagi vaiksemad, ja ega sul endalgi erilist naljatuju ole.

Neitsi

Sul on kohustusi, mida ei saa edasi lükata ega tegemata jätta. Kindlasti tuleb neile keskenduda, ka lõbust loobumise hinnaga.

Kaalud

Võid sattuda kimbatusse, kui tööl sinult aru nõutakse või koosolekul sõna võtta palutakse. Vajad mõtete koondamiseks aega.

Skorpion

Armusuhetes kipud olema kohmetu. Minevikus kogetu võib sind ebakindlaks muuta. Mingi halb mälestus pärsib suhtlusvõimet.

Ambur

Pead luubi alla võtma rahaasjad, mille tagajärjel võib selguda, et nüüd tuleb kokku hoida. Oled ehk liigselt rahakotti tuulutanud.

Kaljukits

Veenuse ja Saturni kvadraadi mõju all võivad võimust võtta süngemad mõtted. Eneseusku on tavapärasest napimalt.

Veevalaja

Kolleegidega tuleb tööplaane arutada. Sulle antakse nii palju ülesandeid, et pelgad, kas saad ikka hakkama.

Kalad

Töine õhkkond on tõsine ja asine. Sinu meeldiv käitumine, ilus naeratus ja hästi valitud komplimendid ei avalda teistele suurt mõju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles