Ei mingit dieeti: naine paljastab saladuse, kuidas tal õnnestus üle poole kehakaalust kaotada

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

29-aastane Lexi Reed olid oma kehakaaluga jõudnud 219 kilogrammini. Sel hetkel tekkis tal mõistmine, et midagi tuleb muuta. Kaks aastat hiljem oli ta lihtsat viit reeglit järgides uskumatu edu saavutanud, kirjutab The Healthy.

Lexi Reed oli tüdinenud elust, mida ta elas. «Teadsin, et kui ma ei hakka oma tervist kontrollima, ei pruugi 30ndaid enam saabuda,» selgitab naine, mis viis teda muutuste loomiseni.

Ta andis uusaastalubaduse, et hakkab kaalu langetama. Lisaks lõi ta instagramikonto, kus kajastab oma progressi.

Kaks aastat hiljem oli Reed 136 kilogrammi kergem. Siin on tema viis saladust, mis edu saavutada aitasid:

Ei mingit dieeti

«Ma ei järginud mitte ühtegi konkreetset toitumiskava,» selgitab ta. Ta loetles lihtsalt kaloreid ja jälgis, et tarbiks rohkem proteiine, aedvilju ja vähem süsivesikuid. Ta jättis menüüsse toite, mida armastab, aga tegi nendest tervislikuma versiooni.

Kannatlikkus

Üks kõige olulisem asi, mida teada, on see, et muutused ei toimu üleöö. «Esimene koht, kus muutust nägin, oli minu nägu. Kuna mul oli nii palju kaalu kaotada, nägin muutust alles kuu möödudes. Pidin endale meelde tuletama, et muutused võtavad aega ja see on maraton, mitte sprint.» Naise mõtteviis kahtlemata toimis.

Toetajaskond

Veel üks motiveeriv asjaolu Reedi jaoks oli see, et tema teekonda jälgisid Instagramis nii paljud inimesed. «Kui oma teekonda alustasin, et otsinud ma tähelepanu, vaid soovisin end lihtsalt aidata,» ütleb naine. Tänaseks on naise kontol 1,2 miljonit jälgijat.

Iga päev on uus algus

Reed hoidis oma fookuse olevikul ja kui ta tegi väiksemagi vea, seiskus kogu progress. «Väikesed muudatused tõid suuri tulemusi,» ütleb ta. Selleks ei pidanud ta kulutama hiigelsuurt rahasummat või veetma päevi jõusaalis. Lihtsalt tuli toitumisele keskenduda, igapäevased harjumused paigas hoida ja rohkem liikuda.

Leia viis, mis stressi vähendab

«Pidin suhtumist toidusse muutma. Varem olin emotsionaalne sööja ja armastasin kõike rasvast. Avastasin, et jõusaal osutus efektiivsemaks teraapiavormiks kui toit.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles