Viis soovitust hästivarustatud mehega hullamiseks

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Hästivarustatud mehi ei tasu peljata!
Hästivarustatud mehi ei tasu peljata! Foto: Shutterstock

Inimesed kipuvad üldiselt arvama, et peenise puhul pole oluline mitte suurus, vaid see, mida omanik sellega teha oskab. Aga mis saab siis, kui sinu voodipartneril ongi suur meheau? Ära heida meelt - portaal The Frisky vahendab viis olulist soovitust, kuidas hiidfallostega õigesti hullata!

1. Ära muretse, see mahub ära küll

Üks valearusaamu, mis naistel tihti suurte peeniste kohta on, on see, et see ei mahu nende vagiinasse ära. Aga mõtle - isegi kõige väiksemad vastsündinud on suuremad, kui hiiglaslik peenis ning sünnituse ajal peavad nemadki samu õõnsusi väisama. Seega kui laps sinust välja mahub, siis mahub sulle sisse ka suur peenis. Jah, kui tegemist on pisut kogukama meheauga, kui oled harjunud, võib see algselt valmistada ebamugavusi, kuid see mahub kindlasti ära.

2. Ole väga erutunud

Eelmäng on oluline enne igat seksuaalvahekorda. See valmistab su keha ette selleks, mis juhtuma hakkab. Seega enne, kui üritad hiiglasliku meheauga vahekorda astuda, jäta kindlasti piisavalt aega eelmängu jaoks, mis su keha suureks katsumuseks ette valmistab. Pööra ka ise peenisele enne penetratsiooni tähelepanu nii oma käte kui suuga, et selle suurusega tutvust teha.

3. Kasuta libestit

Seda pole võimalik liiga palju korrutada: KA-SU-TA-GE LI-BES-TIT! Suure peenise puhul on mõistlikum pöörduda silikoonil baseeruva libesti poole, sest veebaasil valmistatu kulub kiiremini ära. Silikooniga määrdeaine pakub teile pikemat mängurõõmu, kuid kui kasutate kondoome või mänguasju, siis konsulteerige enne nende pakenditega, et olla kindel, kumb libesti teie aksessuaaridega kokku sobib.

4. Sisesta aeglaselt

Nüüd kui eelmäng tehtud ning libesti peal, tasub asjaga aeglaselt jätkata. Sa ju ei soovi, et ta oma peenise lihtsalt sisse suruks? Ilmselt on see ka tema jaoks valus, rääkimata sinust. Anna nii endale kui kaaslasele aega, võid paluda tal ka pause teha ning jätkake samal ajal kindlasti suudlemist ja teineteisega mängimist, et erutust mitte vähendada.

5. Kasuta õigeid poose

Naisel võib olla keerulisem end liigutada suure peenisega vahekorras olles, kui mõne väiksema eksemplari puhul, seega vali õige sekspoos. Vähemalt alguses ei ole mõistlik naisel peal olla, sest see võib ootamatult valulik olla. Misjonäripoos ei vea sind kunagi alt, ent kui see igavaks muutub, siis proovige näiteks lusikaasendit, mille puhul kaaslane siseneb sinusse tagantpoolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles