Vaata, millise kristalli kaitset sinu tähemärk vajab

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kristallid
Kristallid Foto: Shutterstock

Kristallid mitte ainult ei näe ilusad välja, vaid pakuvad ka spirituaalset kaitset. Säravad kivikesed hoiavad negatiivset energiat eemale, blokeerivad stressirohkeid olukordi ja ennetavad kosmilistest mõjutustest tekkivaid lainetusi.

Kaitsvaid kristalle tuleb alati enda läheduses hoida, et need oleksid sinu energiaga otseses kaitsvas ühenduses.

Siin on igale tähemärgile sobivad kaitsekristallid:

Jäär: sinine agaat

Sinine agaat pakub selgust ja mõistmist. Kristall hoolitseb selle eest, et sinu nägemusi ja tundeid märgatakse ka ilma suhtluseta.

Sõnn: must turmaliin

Must turmaliin paljastab su ümber võltsid ja pahatahtlikud inimesed. See kristall on kui kaitsekilp, mis peegeldab negatiivse energia tagasi sinna, kust see tuli.

Kaksikud: smaragd

Smaragd kaitseb südant hädade eest, aitab rääkida tõtt ja võimaldab inimeste valedest läbi näha. See on justkui kosmiline detektor.

Vähk: suitsukvarts

On aeg oma meel avada ja vaimu puhastada. Suitsukvarts aitab vanadest mustritest läbi murda, mis sind tagasi hoidnud. See kristall aitab sul selgemalt mõelda ja ratsionaalseid otsuseid langetada.

Lõvi: hematiit

Lõvid on loomult keevalised ja hematiit aitab rahustada. Lihtsalt puuduta hematiiti ja sinu jõud ühendub hematiidi energiaga.

Neitsi: ametüst

Sul pole kombeks oma emotsioone teistele paljastada ja ametüst aitab sul veelgi paremini fookuses püsida, et teiste mõjutustest eemal püsida.

Kaalud: karneool

Sa oled viimasel ajal pisut energiast tühjaks jooksnud, aga karneool on sulle abiks. See kristall aitab sul raskustest läbi murda ja lõpuni vastu pidada.

Skorpion: lasuriit

Lasuriit aitab inspireerida ja ka kõige intiimsemad kunstilised unistused täide viia.

Ambur: amasoniit

Ambur peab praegusel perioodil oma energiat kaitsma. Amasoniit aitab välja selekteerida negatiivsed inimesed ja ära hoida asjatu peavalu. Amasoniit aitab paika panna kindlad piirid.

Kaljukits: tsitriin

Hoolimata tähtede seisust oled sina alati raskustes. Hoolimata raskest tööst jätad siiski tähelepanuta tähtsad detailid. Tsitriin aitab sul tähelepanelikum olla.

Veevalaja: fluoriit

Su pea on miljon mõtet täis ja otsuseid on raske langetada. Fluoriit aitab stressi leevendada ja suurendab enesekindlust ning keskendumisvõimet. Keskendu fookuses olemisele.

Kalad: akvamariin

Akvamariin soodustab vaimset, füüsilist ja emotsionaalset tervenemist. See kristall aitab sind teiste emotsioonide eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles