Pilk peale! Selle hooaja kuumim juuksetoon lausa põletab!

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Selle hooaja juuksetrendide märksõna on «särtsakus». Kirgi kütavad julged värvitoonid ning aksessuaarid. Popsugar.co.uk toob sinuni kõige enim võidutsevad juuksetrendid praegusel hooajal.

Praegu on moes särtsakad toonid. Eelkõige on suuremat tähelepanu saanud erkpunased ja neoonsed värvid.

Põletav oranž

Põletav oranž on praegu vaieldamatult kuumim teema! See juuksetoon saavutas oma populaarsuse küll alles hiljuti, aga on juba praeguseks jõudnud piisavalt kõneainet pakkuda, et saaks seda 2020. aasta kõige kuumemaks hitiks pidada. Selle juuksetooni puhul ei ole vahet, kas sul on lokkis või sirged, lühikesed või pikad juuksed – see sobib kõigile! Kõige parema efekti tekitab põletav oranž kombineerituna punaste salkudega. Nende koosmõjul tekib pilkupüüdev põletav efekt, mis ei jäta külmaks mitte kedagi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This weather got me acting real anti-social. It’s literally work then straight home for me ?

A post shared by Tiere (@tierechristyan) on

Samuti on selle hooaja juuksetrendide võtmesõnadeks naturaalsed lokid ning hele ombré segatuna julge punasega. See on üks kombinatsioonidest, millelt on lausa võimatu oma pilku mujale suunata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ох как я люблю вот это вот вот все, когда, приходя на первое яркое окрашивание, клиент желает околонатуральную рыжую растяжку. Потом, на обновлении цвета через пару месяцев, несмело добавляет пару красных прядей, а на третьем ОКРАШИВАНИИ-ХЕРАЧЬ, МАРИНА, И КРАСНЫХ И ЖЁЛТЫХ И РЫЖИХ И ВОТ ЭТОГО РОЗОВОГО ДАВАЙ ТОЖ!!!! Сердечко радуется ? #яркиеокрашивания #парикмахерворонеж #окрашиваниеволос #gocolorrussiaворонеж #redhair #yellowhair #orange #orangehair #цветныеволосыворонеж

A post shared by Яркие волосы Воронеж Москва (@alekseevahair) on

Julged neoonsed värvid

Lauljatar Billie Eilish on noorte seas neoonvärvid uuesti ülipopulaarseks muutnud! Teismelised huvituvad aina enam sellest, et oma juuksevärv neoonselt helendama lüüa. Enim kasutatakse neoonvärve ühtlase toonina või kombineerituna musta ja erksate värvidega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what do you want from me

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Tagasi üles