26. veebruar: Veevalaja paistab silma, Kaaludel on raskusi valikuid langetada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tervitame kaunist lumist kolmapäeva tänase horoskoobiga.

Jäär

Mõtle suurelt ja tee plaane. Lähtu seejuures enda vajadustest, näe võimalusi ammuste unistuste ja südamesoovide teostamiseks.

Sõnn

Minevikku tuleb mäletada – sellest on mõndagi õppida. Kasu on ka valusatest kogemustest. Toimunu meenutamisest on abi tuleviku planeerimisel.

Kaksikud

On sõpru, kes teavad asju, mida sina ei tea, ning kes märkavad seda, mis sul jääb kahe silma vahele. Räägi nendega ja saad pildi selgemaks.

Vähk

Plaanide tegemiseks on vaja julgust ja südikust, suutlikkust n-ö kastist väljapoole mõelda. Võimalused on paremad, kui esmapilgul näed.

Lõvi

Ehkki oled tark ja tubli, on sinulgi veel arenguruumi. Saa laiskusest üle ja otsi võimalusi enese arendamiseks. Elu ise on parim õpetaja.

Neitsi

Mingid vanad asjad on selgeks mõtlemata, see takistab edasiminekut. Kui tunned kõhklusi, tuleb leida nende algne põhjus ja see lahendada.

Kaalud

Armuasjus võib toimuda areng. Ära lase teistel enda eest valikuid teha! Kui sa tead, mida või keda tahad, jäta see lõputu kaalumine!

Skorpion

Märkad uusi ja huvitavaid valikuvõimalusi, maailm on sinu ees lahti. Arvesta, et kõike korraga ei saa, tuleb hoolikalt valida.

Ambur

Keskendu isiklikele eesmärkidele. See, mida teised sinu tegevusest arvavad, ei kammitse sind. Saad aru, et kõigile meelt mööda olla pole võimalik.

Kaljukits

Ehk on sul soov koduses elus midagi ümber korraldada. Kui plaanid suuremat muudatust, tasub aktiivselt tegutseda.

Veevalaja

Pälvid tähelepanu sellega, et teed asju omal moel, teistest erinevalt. Jääd silma, kuna oled omapärane ja köitev isiksus.

Kalad

Retrograadse Merkuuri sekstiil Marsiga elavdab mõttetegevust. Õige ajahetk jätkamaks projekte, mis on kunagi unarusse vajunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles