Uued «McKüünlad» täidavad su toa burgerilõhnaga

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
McDonalds'i Big Maci hamburger.
McDonalds'i Big Maci hamburger. Foto: PAUL J. RICHARDS/AFP/Scanpix

Hea burger võib tühja kõhu korral küll taevalikult lõhnata, ent legendaarse burgerimeka McDonaldsi uus toode tekitab klientides rohkem küsimusi kui kananagitsate koostis, vahendab portaal Elite Daily.

Kiirtoiduhiiglane McDonalds on oma fännitoodetega jõudnud uuele tasemele, sest firma uusim lisandus veebipoodi toob klientidele kiirtoidulõhna lausa koju kätte. Nimelt on saabunud müügile komplekt kuuest sojaküünlast, mis täidavad su kodu erinevate burgeriosade lõhnaga. See toob aga kaasa päris huvitava lõhnaga küünlad.

Komplektist leiab burgerikukli, ketšupi, marineeritud kurgi, juustu, sibula ning 100% värske loomaliha lõhnalised küünlad. Küünalde ametlik põlemisaeg jääb 25 tunni juurde ning tootjad soovitavad neid põletada korraga, et saavutada «maksimaalselt maitsev» lõhn. Sellise ninapaitava komplekti saab endale soetada 35 dollari ehk umbes 32 euro eest. Hetkel on küünlad McDonaldsi veebipoes läbi müüdud.

Küünlad on osa uuest burgeriarmastajatele mõeldud klubi fännitoodete kollektsioonist, mis loodi selleks, et tähistada Quarter Pounder (113-grammise kotletiga) nimelise burgeri viiekümnendat sünnipäeva järgmisel aastal. Teised tooted kollektsioonis on näiteks burgeriteemalised kindad, kalender, kaelakee, t-särk, rinnamärk ning kleeps. Fännitoodete nimekirjas on ka muid aksessuaare ning riietusesemeid, seega kui ka sina oled burgerifänn, viska pilk peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles