24. veebruar: Lõvisid ootab ees seiklus, Veevalaja laseb lõpuks ometi rihma lõdvaks

Naine
Copy
Parim hetk aeg maha võtta.
Parim hetk aeg maha võtta. Foto: Shutterstock

Tänased sõnumid kõikidele tähemärkidele.

Jäär

Pole mõtet tuleviku pärast muretseda, püsi hetkes! Kui oled lapsevanem, võta koos järeltulijatega ette seiklus, mis oleks põnev ja hariv.

Sõnn

Kodune toimetamine pakub rõõmu ja rahulolu. Traditsioonid on tähtsad. Ehk uurid vanema põlvkonna esindajailt põnevat infot.

Kaksikud

Hing ihkab romantikat. Saad seda armsa inimesega koos olemisest ja õrnuste jagamisest, aga ka armastusfilmi vaadates või romaani lugedes.

Vähk

Hinges võib olla ärevus seoses sündmustega, mida oled planeerinud alanud nädalasse. Mõtted on ehk hõivatud töö ja raha teemadega.

Lõvi

Oled seikluste lainel. Kolad põnevusega ringi kohtades, kus sa varem käinud pole ning satud vestlustesse juhuslike inimestega.

Neitsi

Ehk sattud jutlema kellegagi vanema põlvkonna sugulastest. Kuuled temalt suguvõsaga seotud asju, millest sul varem aimu polnud.

Kaalud

Sul on pidupäeva sisustamiseks mitmeid valikuid. Saad kutseid nii sõpradelt kui ka sugulastelt, lähtu sellest, mida ise kõige rohkem vajad.

Skorpion

Saad kasutada oma läbinägelikkust. Võid märgata sedagi, mis on ridade vahele kirjutatud või pealispinna alla peidetud.

Ambur

Puutud ilmselt kokku inimesega, keda sa varem ei tundnud. Küllap ta omal moel sinu maailmapilti avaramaks muudab.

Kaljukits

Ehk soovid täna üksi olla, segamatult mõelda ning oma mõtetes ja tunnetes korda luua. Alateadvuse mõju on tunda.

Veevalaja

Lõbus seltskond on see, mida vajad. Ilmselt valmistud välja minemiseks päris pikalt, sest sulle on tähtis viimase peal kaunis väljanägemine.

Kalad

Mõnus äraolemine on tähtis. Võid poole päevani kallima kaisus vedeleda, lähedusest rõõmu tunda. Kodune õdus õhkkond on see, mida vajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles