Personaalkokk Moonika Lauba väärtustab vanavanemate varasalves peituvaid retsepte. Hulga suurüritusi toitlustanud naine jagab vaateid elule ja annab ideid, millega vabariigi aastapäeval lähedasi kostitada.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale

Mida soovitab personaalkokk Vabariigi aastapäeval peolauale valmistada?

Moonika soovitab eelnevalt otsustada, kas pakkuda peolaual pigem suupisteid või praadi lisanditega. Ta lisab, et paarist valikust piisab täiesti ja pole vaja kõhtu ega maitsemeeli üle koormata. Muidugi ei tasu unustada magustoitu, sest koka sõnul peab suu ikka magusaks saama.

Personaalkokk Moonika Lauba armastab südamega valmistatud ehedat toitu. «Mul on pikk restoranitöö kogemus, aga ühel hetkel tekkis tunne, et soovin inimestele personaalset teenust pakkuda,» ütleb Moonika.