«Seks ja linn» sarjast tuntuks saanud südametemurdja sai teist korda isaks

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Chris Noth ja Tara Wilson
Chris Noth ja Tara Wilson Foto: Shutterstock

Sarjas «Seks ja linn» Sarah Jessica Parkeri tegelaskuju Carrie Bradshaw eluarmastust Mr Bigi kehastanud Chris Noth (65) sai taas isaks! Mehe näitlejannast abikaasa Tara Wilson (37) sünnitas paarile poja 18. veebruaril.

18. veebruaril sünnitas näitlejanna Tara Wilson perre teise lapse - poja, kes sai nimeks Keats Noth, jagas näitleja oma Instagrami kontol. Uut ilmakodanikku ootas kodus ka 12-aastane vanem vend Orion Christopher.

Nothi sotsiaalmeedia postituses on näha võluvat imikut haiglavoodil magamas ning oma pisikest kätt suule surumas.

«Taevast tulnud meie teine poeg - Keats,» lisas Noth pildile.

Näitleja lisas pildile ka inglise luuletaja John Keatsi tsitaadi, kes oli inspiratsiooniks uue ilmakodaniku nime valikul.

«Ilus asi on rõõmuks igavesti,» tsiteeris Noth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Down from the heavens comes our second son- Keats! “ A thing of beauty is a joy forever”

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Sarja «Seks ja linn» kostümeerija Kristin Davis õnnitles paari perelisa puhul: «Oh Juudas! Ta on nii täiuslik ja ilus! Palju õnne teile kõigile.»

Nothi tegelaskuju sarja armastus Carrie ehk Sarah Jessica Parker, õnnitles õnnelikku isa rõõmsa uudise puhul: «Oh mu Jumal! Mul on teie üle nii hea meel!»

Noth ja Wilson teatasid naise rasedusest esmakordselt septembris. «Seksi ja linna» südametemurdja jagas pilti abikaasast oma Instagrami kontol, kus naine poseeris beebikõhuga. Samuti vihjas mees samas postituses, et tulemas on poiss, kui paljastas, et tema pojast Orionist saab vend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orion is getting a brother- I better get my ass in shape.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Noth ja Wilson kohtusid New Yorgi baaris, kus naine töötas. 2008. aasta jaanuaris tervitasid oma peres esimest poega ning nad kihlusid 2009. aastal. Paar tegi oma suhte avalikuks 2012. aasta aprillis, mil sõlmisid abielu Hawaiil Maui saarel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles