13 tissifakti, mida mehed teadma peaksid

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Tisside kohta on palju, mida mehed võiksid teada!
Tisside kohta on palju, mida mehed võiksid teada! Foto: Shutterstock

Rinnad, tissid, melonid, meierei... vahet pole, millist nime sa kasutad, kehaosad, mida need sünonüümid sümboliseerivad on igal juhul imelised. Ent igal tissiomanikul on mõni lugu, kuidas tema varustust valesti koheldud on, seega toob portaal The Frisky välja 13 asja, mida mehed naiste rindadest teadma peaksid.

1. Kui imed nibu ühtlase ning muutumatu kiirusega nagu beebi, siis peab naine sind vägagi kahtlaseks. Limpsa vahepeal või kasuta oma kätt, muidu võib naisterahvas sind järgmine kord lutipudeliga oodata.

2. Isegi kui naine on näidanud üles huvi veidi karmima seksi vastu, ei tähenda see, et peaksid ta nibu otsast närima. Pisut hambaid annab mõnele naisele nauditava sensatsiooni, kuid ega sullegi meeldiks, kui keegi su nibu otsast hammustaks.

3. Ära unusta tisse ära! Võid naisele nii kaua oraalseksi teha kui lõualuud kannatavad, ent erogeenseid tsoone on naise kehal siiski rohkem, seega mängi ka rindadega.

4. Sa võid oma pead naise rindadel puhata, kui oled selleks loa saanud, ent ära topi sinna muid asju.

5. Naisterahva tissid võivad olla sinu arvates kõige kaunimad maailmas, ent ära kunagi lisa neid nimekirja põhjustest, miks kõnealune naine sulle meeldib. Rinnad ei ole iseloomujoon.

6. Lihtsalt teadmiseks: päevade või PMSi (premenstruaalne sündroom) ajal võivad rinnad tekitada ebamugavusi või suisa valutada.

7. Jah, sul on lubatud olla elevil, kui naise rinnad muutuvad rasestumisvastaste vahendite või raseduse enda tõttu suuremaks. Ent jäta palun meelde, et rindade külge on kinnitatud inimene ning ta meeldis sulle loodetavasti ka enne suuremaid tisse?

8. Kustuta oma sõnavarast väljend «rippuv».

9. Ära tee kellegi teise tisside üle nalja. Keegi ei saa oma tisse valida ning isegi operatsioonid ei kuku alati nii välja, nagu soovitud.

10. Tissid pole leivataigen! Ära lükka ega tõuka, need on siiski naise küljes! Proovi hoopis kerget ja õrna massaaži.

11. Rinnahoidjad ei ole kunagi 100% mugavad, isegi mitte need koledad.

12. Keskendu nibule. Jah, tissid on tervikuna ligitõmbavad, aga enamik tähelepanu võiks siiski suunata esiletorkavale osale rinnast.

13. Kui naise nibu ei ole kikkis, siis tõenäoliselt see, mida sa teed, ei tööta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles