Miks armastada väikeseid tisse?

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Tissid on toredad. Pole vahet, kas oled mees või naine, kindlasti oled mõnd kaunist dekolteed pikemalt silmitsenud. Ent tihti kipuvad rambivalguses särama vaid suured rinnad, vahendab The Frisky. Imetlust väärivad ka väikesed tissid ning nende omanikud, seega leia siit kümme põhjust, miks tähistada ka pisemat partiid!

1. Nad on nunnud. Väikesed rinnad lihtsalt on armsad. Nad näevad välja sõbralikud ja rõõmsad ja armsad.

2. Nende omanik saab kanda sügavat dekolteed. Miski ei vupsa pluusi seest välja, kui end korra valesti liigutad, seega tasub seda kasvõi korra proovida. Äkki hakkab meeldima.

3. Sa ei näe "litsakas" välja. Litsakus on küll üleüldse loll kontsept, ent sellest hoolimata kiputakse inimesi nende kehakumeruse pärast ühe- või teistsugusteks hindama ning suuremate rindade omanikud saavad seetõttu tihtipeale soovimatuid seksuaalse sisuga kommentaare või arvamusi nende keha kohta. Seda isegi siis, kui rinnad on peidetud lohvakate pluuside või külmal ajal pusade-kampsunite alla. Väikeste tisside kandjad saavad õnneks neid kommentaare palju harvemini ning isegi seksikas riietuses kipub kasutatav omadussõna olema pigem "elegantne" kui "litsakas".

4. Üsna lihtne on elegantne välja näha. Vaata ka eelmist punkti.

5. Nibud on palju suuremad staarid. Ning nibud on tihti tissi juures kõige huvitavam osa. Seega kui sul on ilusad nibud, siis on nad veel muljetavaldavamad just pisikese partii puhul.

6. Sa võid mõnikord rinnahoidja koju unustada. Eriti mõnus on seda teha suvisel ajal. Lisaks tundub sulle, et kannad endaga kaasas mingit eriti kelmikat saladust.

7. Õlapaelteta kleidi kandmine pole probleem. Kui pole vaja tisse toestada, saab rahulikult kleite kanda ega pea kartma ka käte tõstmist.

8. Sporti tehes sa ei märkagi neid. Jooga, tervisejooks, venitused või painutused - väikeste rindade omanik ei pane neid tehes oma partiid tähele. Kui panebki, siis ei löö rinnad teda näkku ega käitu gravitatsiooni tõttu muud moodi agressiivselt.

9. Nad ei lõtvu niipea. Või siis mahuvad nad täpselt kätte ära. Valige ise, kumb rohkem sümpatiseerib.

10. Nad teevad suurusest hoolimata kõike olulist. Toidavad beebisid, on naiselikud ning profiilis vaadates tihtipeale kaunid. Väikesed tissid on ägedad!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles