17. veebruar: Jäär on suhtlemisega hädas, Kalad ekslevad soovunelmais

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Millised tähtede sõnumid lükkavad sinu nädala sel korral käima?

Jäär

Suhtluses võib tekkida tõrkeid, info liikumine on takistatud. Väljendad end ebatäpselt või loodad, et kaaslased sind poolelt sõnalt mõistaksid.

Sõnn

Pole parim aeg tehingute tegemiseks ega kokkulepete sõlmimiseks. Sa ei pruugi teada kõiki asjaolusid, nii ei saa sa neid arvesse võtta.

Kaksikud

Kolleegide ja ülemuste soovidest ja nõudmistest on keeruline aru saada. Inimeste tujud ja tahtmised muutuvad kiiresti.

Vähk

Sind võivad köita salapärased ja müstilised teemad. Nende kohta infot uurides tasuks aga säilitada eluterve kriitikameel.

Lõvi

Kui sõber tahab armuvalu kurta, kuula ta mõistvalt ära. Hingelisi teemasid on kerge käsitleda, ent rahaasju ajades tuleb olla ettevaatlik.

Neitsi

Keegi võib väljenduda segaselt või esitada veidraid nõudmisi. Inimesed kipuvad olema liiga tundelised ja kriitikat isiklikult võtma.

Kaalud

Loominguline töö edeneb hästi. Raske on aga täita tööülesandeid, mis nõuavad täpsust ja loogikat. Kipud hajameelsusest vigu tegema.

Skorpion

Võid end lapsevanema rollis nõutuna tunda. Räägi, palju sa räägid, järeltulijad käituvad ikka nii, nagu ise õigeks peavad!

Ambur

Hea aeg selleks, et kallimaga romantiliselt aega veeta. Seevastu asjalike teemade arutamisest ei tule midagi välja.

Kaljukits

Ära eksperimenteeri ravimite või toidulisanditega. Need asjad, mis sobivad sõbrannale, ei pruugi sinu organismile head teha.

Veevalaja

Võib tekkida soov sooritada suurem sisseost. Ära ei tee seda hetkeemotsiooni ajel, võta veidi aega mõtlemiseks.

Kalad

Merkuuri retrograadi pöördumise mõjul võib väheneda reaalsustaju. Kipud ekslema soovunelmais. Iseenda vastu on raske aus olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles