Laulja Elton John oli sunnitud ootamatu haigestumise tõttu kontserdi pooleli jätma

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Sir Elton John
Sir Elton John Foto: Matt Crossick / PA Wire/PA Images/Scanpix

72-aastane laulja Sir Elton John, pidi Uus-Meremaal Aucklandis täna toimunud kontserdi pooleli jätma, vahendab Daily Mail Online.

Kontserdi alguses teatas mees, et tal diagnoositi raskekujuline kopsupõletik, bakteriaalne viirus, mis mõjutab ülemisi ja alumisi hingamisteid.

Kui muusik alustas oma hiti «Daniel» laulmist, katkestas ta äkitselt laulu ning ütles vaevaliselt publikule, et ei saa enam laulda.

«Mu hääl on täielikult kadunud. Ma ei saa enam laulda. Pean minema,» ütles pisarates muusik kuulajatele hetk enne meediku lavale saabumist, kes 72-aastase laulja lavalt tervisekontrolli toimetas.

Eltonil on ka varem esinenud terviseprobleeme. Eelmisel aastal oli ta sunnitud tervislikel põhjustel tuuri ajutiselt katkestama.

Hiljem kommenteeris Elton oma kontserdi katkestamist ka Instagrami profiilil, postitades pildi sellest, kuidas meedik teda lavalt minema aitas.

Ta kirjutab: «Sooviksin tänada kõiki, kes tulid Aucklandi kontserdile. Enne kontserti diagnoositi mul kopsupõletik, aga otsustasin siiski anda teile võimalikult hea kontserdi. Mängisin ja laulsin südamest, kuni ei suutnud enam laulda. Olen pettunud, sügavalt ärritunud ning mul on kahju. Andsin endast kõik, mis mul oli. Tänan teid väga erakordse toetuse ja kogu armastuse eest, mida te mulle tänaõhtuse esinemise ajal üles näitasite. Olen igavesti tänulik. Armastusega, Elton.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles