Päevahoroskoop ⟩ 13. veebruar. Lõvi olgu usaldamisega ettevaatlik, Kalad hoidugu armukadeduse tekitamisest

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad taevatähed tänaseks?

Jäär

Õpi tundma iseennast! Kui teed selgeks, millised on sinu tugevad ja nõrgad küljed, saad teha plaane enesearendamiseks.

Sõnn

Miski ei tundu võimatu – oled valmis maailma vallutama. Kindel see, et oled ilus, tark ja tubli, ent igal juhul on ka sinu võimetel piirid.

Kaksikud

Kuna infot on palju, pole just lihtne leida üles seda, mis osutub sinu jaoks kasulikuks. Pealegi pole kõik, mida räägitakse, sulatõsi.

Vähk

Tekib lennukaid ideid, mis on samas piisavalt realistlikud. Tasub mõtteid edasi arendada ja täpsemateks tulevikuplaanideks vormida.

Lõvi

Vaata kaasinimesi kriitilise pilguga, ära ole kellegi suhtes ülemäära usaldav. Oska vahet teha, kes on sõbrad, kes aga lihtsalt meeldivad kaaslased.

Neitsi

Oled inimeste hulgas, sul on vaja palju suhelda. Võimalik, et oled haaratud mingi suurejoonelise ürituse organiseerimisse.

Kaalud

Sul on tahtmine nii enesele kui ka teistele tõestada, et suudad nii mõndagi. On väga tähtis, et püstitaksid jõukohase eesmärgi.

Skorpion

Suunad energia peamiselt töösse. Oled seejuures auahne – sa ei tegutse pelgalt kohusetundest, vaid näed pikemat perspektiivi.

Ambur

Kavandad tegevust pikemas perspektiivis. Näed, mille kallal on mõtet näha vaeva, milline tee aga ei vii kuhugi.

Kaljukits

Päev tõotab edu raha- ja äriasjus. Küllap on elu sundinud sind ootama, sul on plaane, mida pole saanud olude tõttu seni ellu viia.

Veevalaja

Edu sõltub sellest, kui hea suhtleja sa oled. Mõtle sellele, millise mulje jätad oma käitumisega ja kuidas teised sind näevad.

Kalad

Suhete arendamisel ole ettevaatlik, ära võta ette seiklust, mis võiks kelleski tekitada armukadedust või viha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles