4 tähemärki, kes teevad kaaslasele parimaid kingitusi

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kui sulle meeldib, et kaaslane näitab tundeid välja kingitustega, siis kaalu nende nelja tähemärgi esindajatega suhtesse astumist.
Kui sulle meeldib, et kaaslane näitab tundeid välja kingitustega, siis kaalu nende nelja tähemärgi esindajatega suhtesse astumist. Foto: Shutterstock

Kuigi me teame, et parimad kingitused tulevad südamest, mitte poest, siis mõnikord on ikkagi tore, kui kaaslane selja tagant väikese paki lagedale toob. Kui armastad partnerilt kingitusi saada, siis soovitame kaaslaseks just nende nelja päikesemärgi esindajaid.

Sõnn (20.aprill-20.mai)

Sõnnid armastavad kõike, mis on seotud ilu, luksuse ning kunstiga, soovides seda ka oma kaaslasega jagada - seetõttu meeldib Sõnnile ka kauneid kingitusi teha. Selles päikesemärgis sündinud elavad materiaalses maailmas, kus raha avab tee õnneni ning ekstravagantsed kingid on romantilisuse ülim väljendus. Sõnnid armastavad ka poodlemas käia ning kuigi nad ei kahtle hetkekski endale millegi hea lubamises, soovivad nad oma lõppematus helduses ka oma partnerile meeldivaid asju ning elamusi pakkuda. Seega kui soovid kaaslast, kes üllataks sind näiteks hinnaliste kašmiirist sokkidega "lihtsalt sellepärast", siis võiksid kaaluda suhet justnimelt Sõnniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles