12. veebruar: Neitsit üritatakse ära kasutada, Vähki võib tabada saatuslik armumine välismaalasesse

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tänane horoskoop on teie ees, kaunist kolmapäeva!
 

Jäär

Sinuni võib jõuda info tööalaste ümberkorralduste kohta. Kuigi see tekitab esmalt negatiivset suhtumist, tuleks sul asja mõistusega võtta.

Sõnn

Keskendud pigem teiste inimeste kui iseenda rõõmudele ja muredele. Kaaslased tunnetavad vaistlikult, et oled mõistev ja usaldusväärne.

Kaksikud

Igavate rutiinsete ülesannete täitmine ei suju kohe kuidagi. Vajad vaheldust ja põnevust, tahad ennast proovile panna.

Vähk

Kontaktid välismaalastega toovad ehk tööalast edu, ent võimalik on ka saatuslik armumine. Tekkinud tunded võivad viia pikaajalise suhteni.

Lõvi

Ära lase käsi abitult rüppe, jäädes ootama, kuidas teised sinu tulevikku kujundavad. Ole aktiivne ja otsusta asju ise, niipalju kui vähegi võimalik!

Neitsi

Kui oled kergeusklik, kasutatakse seda ära. Tähelepanelik tuleb olla rahaasjus, teiste mõjutusel investeeringuid teha on riskantne.

Kaalud

Sul tuleb hoolikalt kaaslasi valida. Need, kellega koos on tore aega veeta ja lobedalt juttu ajada, ei pruugi olla usaldusväärsed sõbrad.

Skorpion

Läbirääkimistel oled edukas, päev on soodne kokkulepete tegemiseks ja lepingute sõlmimiseks. Ka reisile minekuks on sobiv aeg.

Ambur

Sinu eelised mõne konkurendi ees on julgus laiema publiku ees sõna võtta ning rääkida tõtt ka juhul, kui kellelgi on seda valus kuulata.

Kaljukits

Valedele inimestele saladusi rääkides võid teha halba nii endale kui ka teistele. Niisiis hoia oma südameasjad vaid enda (ja hea sõbra) teada.

Veevalaja

Oled enesekindel, ehk liigagi enesekindel. Otsid uusi väljakutseid, tahad end proovile panna. Teistele võib jääda mulje, et käitud ülbelt.

Kalad

Kiirustada ei maksa – tormijooksuga ei saavuta praegu midagi. Pigem tasub liikuda tasapisi, viia edasi pooleli olevaid tegemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles