11. veebruar: Kaalud tormavad ringi, Kaljukits lahendab lihtsusega takistusi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede sõnumid rõõmsaks teisipäevaks.

Jäär

Kuna suudad mõelda stambivabalt, leiad häid ja uudseid viise oma tegevusvälja laiendamiseks ja raha teenimiseks.

Sõnn

Sina juba tead, kuidas oma võimalusi ära kasutada ja elust täiel rinnal rõõmu tunda. Võtad tänast hommikut kui uue seikluse algust.

Kaksikud

Kui püüad lähedasi inimesi mõista ja leiad nende jaoks aega, saad sellest suhtlusest ka enda jaoks midagi positiivset.

Vähk

Ilus välimus on sinu jaoks justkui kinnisidee. Muretsed iga väikese iluvea pärast ning kulutad aega ja raha, et veel parem välja näha.

Lõvi

Kaldud nägema maailma tumedates toonides, negatiivsed asjad jäävad sulle kergemini silma ning salvestuvad kauemaks mällu kui kõik kaunis.

Neitsi

Oled teinud valearvestuse ja nüüd jääb aega ilmselgelt puudu, et kõik vajalik õigeks ajaks korralikult valmis saada.

Kaalud

Lausa pakatad energiast. Sa ei suuda pikalt paigal istuda ega malda eriti ka planeerida – tahad midagi praktilisel tasandil ära teha.

Skorpion

Aeg sobib äriliseks tegevuseks. On lihtne uusi kontakte leida ja võõrastele inimestele esimesest silmapilgust soodsat muljet jätta.

Ambur

Enne mõtle, siis ütle. Tuleta seda lihtsat tõde endale meelde iga kord, kui tekib tahtmine suu avada, eriti aga suurema auditooriumi ees.

Kaljukits

Täna ei ole küll väga lihtne päev, ent raskused ei heiduta sind teps mitte. Pigem võtad takistusi kui motiveerivat väljakutset.

Veevalaja

Ära üksi kodus konuta, mine sinna, kus on rahvast. Juhtud kokku just nendega, kes lisaks meeldivusele võivad sulle ka kasulikuks osutuda.

Kalad

Sind valdab mõnetine sisemine ebakindlus. Tahad midagi teha või lausa pead midagi tegema, samas aga kõhkled, lausa kardad teiste reaktsiooni.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles