10. veebruar: Vähk varub kannatust, Lõvi teeb tulevikuplaane

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede seisud ergastavaks nädala alguseks on teie ees.

Jäär

Oled uudishimulik ja terane ning valmis vastu võtma uut infot. Hea päev õppimiseks, omandatu jääb hästi meelde.

Sõnn

Sinu edu pandiks on oskus kaasinimestega õigesti suhelda. Sul on küllaltki lihtne teiste tujusid märgata ja nende motiive läbi näha.

Kaksikud

Sul on palju tegemist, aga enamjaolt saad teha just seda, mis tundub sulle huvitav, pakub väljakutseid ja eneseteostusvõimalusi.

Vähk

Kaaslastele uuenduslikke plaane tutvustades ja selgitades pead varuma aega ja kannatust. Nad ei pruugi kõigest aru saada, ammugi siis kõike heaks kiita.

Lõvi

Tasub paika panna kaugemaid eesmärke ja võtta aega tegevusteks, mis sulle tõeliselt naudingut pakuvad.

Neitsi

Igasugused ootamatused ja järsud muutused on sulle vastukarva, vajad aega, et uue olukorraga harjuda ja sellest lähtuvalt tegutseda.

Kaalud

Võib tekkida ideid töökorralduse tõhusamaks muutmiseks. Pärast tõsist vaimset pingutust peaksid kindlasti end füüsiliselt liigutama.

Skorpion

Sulle pakuvad huvi mitmesugused kultuuriüritused. Kui on tahtmist, jõuad täna palju ära teha, näha ja kogeda.

Ambur

Lihtne on oma aja ära elanud vanast lahti lasta ja uuele vastu minna. Sinu mõtlemine on paindlik, suudad toimuvat näha uue vaatenurga alt.

Kaljukits

Võid tunda ebakindlust, hirmu tuleviku ees. Tuleta meelde, mis sul on hästi. Pööra tähelepanu inimestele, kes sinust hoolivad.

Veevalaja

Aeg toob välja sinu loomuomase võime kõike positiivselt vaadata ning halbadele asjadele mitte liiga palju tähelepanu pöörata.

Kalad

Merkuur pöördub Kalade märgis retrograadseks. Tänasest algab periood, mil ei tasu uusi asju alustada ja tuleb valmis olla tõrgeteks info liikumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles