Podcast ⟩ «Päevapokaal 5»: kahtlased kujud, pandad ning pärlstringid tekitavad palju küsimusi

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Päevapokaali kolmiklogo
Päevapokaali kolmiklogo Foto: Sõbranna

Tänases «Päevapokaali» saates on taaskord stuudios Triin, Barbara ja Madis, punase taustalauljana on klaasides seekord lõunaafriklane KWV Classic Collection Merlot.

Tänases saates tundus meile, et rääkisime kõigest muust, kui kõne all olevatest artiklitest. Madis alustas huvitavast kinnisvaraportaali kuulutusest rääkimisega, järgmises artiklis lendles teema aga Sauelt Saksamaale ning Berliini loomaaia pandakaksikutele ning pandadele üldse. Seejärel jätkas Barbara tõelise pommuudisega Tallinnast. Viimased kaks artiklit kõlasid aga kaunilt kokku, sest juttu tuli vanade vibraatorite muuseumist ning pärlstringidest. Mõlemad tekitavad meis palju küsimusi.

Päevapokaali 5. saate salvestus, katse 2, vein 1. Midagi linti võtta ei õnnestunud. Tagant ettepoole Madis, Triin ja Barbara.
Päevapokaali 5. saate salvestus, katse 2, vein 1. Midagi linti võtta ei õnnestunud. Tagant ettepoole Madis, Triin ja Barbara. Foto: Barbara Brigita Oja
Päevapokaali 5. saate salvestus, katse 3, vein 2. Seekord salvestus õnnestus, sest episood ikkagi tuli lõpuks välja...
Päevapokaali 5. saate salvestus, katse 3, vein 2. Seekord salvestus õnnestus, sest episood ikkagi tuli lõpuks välja... Foto: Barbara Brigita Oja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles