Selena Gomez: Instagram hävitab minu põlvkonna inimesi ning nende identiteedi

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: O'Connor/AFF/PA Images

27-aastane lauljatar on mures inimkonna pärast, sest tunneb kuidas Instagram avaldab inimestele palju survet. Tema sõnul on fotorakenduse eesmärgiks panna inimesi end muutma ning kaotama oma ainulaadsust.

Selena Gomez on Instagramis hetke seisuga üks jälgitavamaid inimesi ning kelle postitusi on vaadanud üle 167 miljoni inimese.

Küsimusele, kas lauljatar oleks valmis oma Instagrami kontot kustutama, vastas ta enesekindlalt: «Kuna kindlasti on palju inimesi, kes on saanud minu kontot jälgides negatiivset mõju, siis ütlen jah,» vahendab ajakiri Dazed.

«Kui ütleksin, et Instagram platvormina on tasakaalustatud ja ainult positiivse mõjuga minu põlvkonnale, siis valetaksin. Tegelikkuses hävitab sealne praegune seis minu põlvkonna inimesi ning nende identiteeti. Sellel põhjusel panin oma uue plaadi nimeks «Omapärane» (inglise keeles Rare), et ta ei püüaks samastuda teistega nagu Instagramis inimesed tihti püüavad.»

Hitiga «Lose You To Love Me» kuulsaks saanud Gomez otsustas 2018. aastal teha kaheaastase pausi nii Instagrami kui ka Twitteri kasutamisest. Ta tunnistas, et algul oli sotsiaalmeediasse naasemine küllaltki hirmutav ning edaspidiselt on otsustanud jääda vaid üksikute postituste postitamise juurde.

Laulja lisas: «Väga jube oli taas sotsiaalmeedias figureerida - esimesed neli päeva tundsin, et ei suuda seda teha. Mõtestasin end ümber nii, et kasutan edaspidi sotsiaalmeediat vastavalt vajadusele ning peale kasutamist login lihtsalt välja ja võtan aega muude asjadega tegelemiseks.»

Õnnelikum kui kunagi varem

Selena tunnistas hiljuti, et tundis end palju õnnelikuma inimesena, kui ta sotsiaalmeediat ei kasutanud.

«Sotsiaalmeediast eemal viibides, olin nii palju õnnelikum. Mul oli aega leppida oma tõelise olemuse ning välimusega. Pidin lihtsalt laskma oma vanal minal minna, et olla lõpuks täielikult mina ise. Muutsin oma elus paljusid asju ning loobusin asjadest, mis tegelikult mu elus olulist rolli ei mängi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles