Sajandi karjäärivõimalus! 4000 eurot kuus mänguasjade testimise eest

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Täiskasvanute mänguasjad, pilt on illustreeriv.
Täiskasvanute mänguasjad, pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kas soovid teenida 3750€ kuus, saada tasuta asju, töötada kodust ning kogeda selle kõige juures lihalikke mõnusid? Kui vastasid kasvõi ühele osale küsimusest jaatavalt, võib järgmine tööpakkumine olla just sulle loodud!

Veebipood OnBuy.com otsib töötajat vägagi huvitavate ülesannetega ametikohale. Nimelt esitatakse neile igas kuus üle 500 küsimuse täiskasvanute mänguasjade ning nende parimate kasutusvõimaluste ja muu sellise kohta. Ametipostil, mille nimetust võib emakeelsena väljendada kui «klienditeenindaja intiimsetes küsimustes», on võimalik teenida päris korralik kopikas: palganumbriks hõigatakse välja 38 000 briti naela ehk umbes 45 000 eurot aastas. Kiire kalkulatsioon teeb kuupalgaks IT-sektoriga võrreldava 3750 eurot.

Veebipood saadab õnnelikule töösaajale iga kuu valiku erinevaid sekslelusid, mida viimane omal nahal katsetab ning seejärel vastab klientide poolt esitatud küsimustele. Erialast haridust seksperdina ei nõuta, kuigi tõenäoliselt tuleb kasuks huvi seksmänguasjade vastu ning miks mitte ka isiklikud kasutuskogemused. Kandidaadilt oodatakse vaid varasemat kogemust seksiteemaliste toodetega ning väga head klienditeenindusoskust.

Kõige tavalisemad küsimused, mis veebipoe postkasti mänguasjade kohta potsatavad, soovivad vastusena teada, milliseid tooteid ühe või teise lelu ostu juurde veel soovitatakse ning nõuandeid, kuidas igast intiimtootest võimalikult palju naudinguid välja nõiduda. 

Cas Paton, OnBuy.com asutaja ütles portaalile Dailyrecord järgmist: «Meie veebipood soovib klientidele pakkuda kõike, mida nad võivad vajada. Viimaste kuude jooksul on tuhanded kliendid meile kirjutanud, soovides lisainfot ning nõuandeid meie täiskasvanute mänguasjade kohta ning kuigi praegused klienditeenindajad proovivad neid aidata, vajame me neile küsimustele vastamiseks siiski spetsialisti. Me saame aru, et tegemist ei ole tavalise klienditeenindustööga, kuid me siiski loodame, et on olemas keegi, kellel vastavad oskused olemas. Kui tundsid meie tööpakkumise kirjelduses ennast ära, siis palun kandideeri.»

Kui sullegi hakkas töökoht huvi pakkuma, siis saad oma kandidatuuri üles seada SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles