Rasvaimu areng ja võidukäik – paistes ja sinikates kehast pärastlõunaseks protseduuriks

Copy
Foto: The Health Clinic

Rasvaimu on alati olnud väga populaarne protseduur, sest rasval on halb komme koguneda sinna kuhu seda kõige vähem vaja on ning nimetatud kohtades rasvast vabanemine nõuab justkui üliinimlikke pingutusi.

Lisaks välimuse parandamisele mõjub rasvaimu hästi ka tervisele, kuna väiksem rasvaprotsent kehas mõjutab otseselt ülejäänud organismi seisukorda – liigne rasvumine on aluspõhjuseks paljudele tervisehädadele – alates diabeedist ning lõpetades veresoonkonna- ning südamehaigustega.

Seda meelt, et rasvaimu on hea lahendus, on iga aasta miljonid inimesed üle maailma, tuhanded neist iga aastaselt siinsamas Eestis. Seda võib ka mõista, kuna rasvaimu on kõige kiirem viis oma keha rasvaprotsenti ilma treeningute või dieedita vähendada, jättes samaaegselt puutumata piirkonnad kus meil väikese lisapolstri vastu midagi ei ole (tagumik, rinnad). Treenides, teadupärast, kahaneb rasv esmajärgus just rindadest ning alles viimasena kõhult ning puusadelt.

Rasvaimu algusaastad andsid käibefraasile „ilu nõuab ohvreid“ tõelise ja sisulise tähenduse. Protseduur teostati üldnarkoosis ning selle tulemusena olid verejooksud, sinikad ning rasvakihi ebaühtlus protseduuri järgselt tavapärased, samuti oli taastumine kaunis vaevaline ning aeganõudev.

Täna see enam nii ei ole, rasvaimu on muutunud mugavaks, turvaliseks ning kiirelt kauneid tulemusi andvaks protseduuriks.  Paljudele on see üks sümpaatsemaid protseduure ilukirurgia valikute seas, kuna selle käigus ei paigaldata implantaate, vaid manipuleeritakse inimese enda rasvaga – sarnaselt lipofillinguga, mille raames eemaldatakse rasv ebasoovitavast kohast ning viiakse see üle sinna kuhu kurvilisust juurde saada.

Rasvaimu on turvaline keha kujundamise protseduur

The Health Clinic kirurgid eelistavad kasutada WAL süsteemi (Water-Jet Assisted Liposuction) ehk siis veesurvega rasvaimu metoodikat. Õrn veesurve aitab lõhustada ja eemaldada rasva ilma kahjustamata nahaaluseid veresooni, närve ning ümbritsevaid kudesid. See omakorda tähendab vähem verejookse ning sinikaid ning oluliselt lühemat ning mugavamat taastumisaega. WAL protseduur on tõhus, turvaline ning pakub parimaid tulemusi pea koheselt peale protseduuri.

WAL meetodil tehtud rasvaimu protseduur on meeltmööda kõigile, kes eelistavad orgaanilist elustiili, kuna võrreldes teiste meetoditega ei jõua organismi kemikaale mis kehale negatiivset mõju avaldada võiks.

Miks teha rasvaimu just The Health Clinic kirurgide käe all:

  • Minimaalselt organismi traumeeriv metoodika.
  • Minimaalne veritsemise, sinikate, paistetuste või muude tüsistuste oht.
  • Ei tekita pundumist, ehk lõplikku kehakontuurimist saab vaadelda operatsiooni kestel, tagades seeläbi parimat võimaliku lõpptulemust.
  • Väike vajadus operatsioonijärgsete korrektsioonide järele.
  • Ajaliselt vähem kestev protseduur.
  • Hõlpsam ja stressivabam rasvaeemaldusprotseduur.
  • Ettevaatlikum metoodika rasva eemaldamisel hoiab rasva paremas seisukorras lipofillingu protseduuri jaoks.
  • Kõige vähem ebamugavustunnet tekitav metoodika rasvaimus.
  • Lühem ja stressivabam taastumine protseduurist.

Kokkuvõttes on rasvaimu ideaalne viis parandada oma välimust ning ka tervist ohutul ning küllaltki lihtsal ning stressivabal moel. Nagu iga teise ilukirurgia protseduuriga või mistahes teenuse või kaubaga, mis otseselt mõjutab keha ja tervist, on tähtis teha ära põhjalik kodutöö ning usaldada ennast ainult tunnustatud spetsialistide hoole alla.

Lähemalt saab rasvaimu kohta lugeda Tallinnas ilukirurgi konsultatsioone pakkuva The Health Clinicu kodulehelt.

clinic@thehealthclinic.eu
+372 600 0925
The Health Clinic Facebook

The Health Clinic on tervishoiuteenuste vahendaja. Adams Kirurgia Grupp OÜ, tegevusluba L02688. KT Kliinik OÜ, tegevusluba L02008.

Copy
Tagasi üles