4. veebruar: Vähkide suhetes toimuvad muutused, Veevalaja teeb rahaasjus arukaid otsuseid

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Tänased tähtede seisud päikseliseks teisipäevaks.

Jäär

Piirangud tunduvad ahistavad. See, mille oled juba saavutanud, ei tundu kuigi väärtuslik, kõik uus ja huvitav näib aga paeluv.

Sõnn

Ära ole liiga enesekindel, ära alusta väga mahukate, palju energiat ja raha nõudvate projektidega. Hoidu riskeerimast!

Kaksikud

Küllaltki rahulik, stabiilne päev. Väga suuri uuendusi ei tasu ette võtta, pigem tegutse tasapisi, täida oma igapäevaseid kohustusi.

Vähk

Midagi muutub, arvatavasti suhete vallas. Keegi, kes on sulle juba pikka aega armas olnud, ilmub taas silmapiirile, aga asjaolud on muutunud.

Lõvi

Oled tundlik, eriti löövad sind rivist välja suhteprobleemid. Võid kallima sõnu valesti tõlgendada ja solvuda süütutes olukordades.

Neitsi

Võta rahulikult, ära ürita asjade kulgu kiirendada. Vanematega suheldes ole taktitundeline, hoidu nendega vaidlusse laskumast.

Kaalud

Praegu kuuldu mõjutusel ei tasu hakata plaane muutma või tegevust ümber korraldama. Sinuni jõudev info ei pruugi olla tõene.

Skorpion

Aega iseenda jaoks paistab olevat, aga kuidas sa seda kasutad? Mida aktiivsemalt ja mitmekülgsemalt tegutsed, seda paremini end tunned.

Ambur

Rahaasjus saad teha mõistlikke otsuseid, kui oskad vaid valida õigeid nõuandjaid. Targad ja abivalmis inimesed on sinu lähedal.

Kaljukits

Veenuse ja Saturni sekstiil soosib asjalikkust ja stabiilsust nii isiklikes suhetes kui ka koostöös ja äripartnerluses.

Veevalaja

Inimesed, kes on minevikus sinu usalduse välja teeninud, võivad sind tänagi aidata. Aeg teha rahaasjus arukaid otsuseid.

Kalad

Pea on selge ja mõistus vahe, süda on õige koha peal. Suhtlus- ja suhteprobleemid on võimalik selgeks rääkida ilma liigsete emotsioonideta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles