3. veebruar: Sõnnil veab rahaga, Vähk seikleb unistustes

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede sõnumid õdusaks nädala alguseks.

Jäär

Peaksid proovima ego vaos hoida ja tulema vastu lähedaste soovidele. Ka siis, kui sulle eriti ei meeldi see, mida nad sinult ootavad.

Sõnn

Rahalised tehingud võivad edukalt õnnestuda – märkad võimalusi ja kasutad neid kiiresti, leiad käigu pealt nutikaid lahendusi.

Kaksikud

Püüa inimesi paremini tundma õppida ning mõtle ka sellele, mismoodi nad võiksid käituda siis, kui sind parasjagu läheduses pole.

Vähk

Viibid küll inimeste hulgas, isegi väga toredate inimeste seas, kuid mõttes oled hoopis kuskil mujal ja kellegi teisega koos.

Lõvi

Sul on vaja mõndagi teha nii kodus kui ka tööl. Peaksid hoiduma kaalukatest rahalistest tehingutest, eriti sellistest, mis seotud ühisvaraga.

Neitsi

Oluline projekt on juba varem käima lükatud. Jätka samas vaimus, pinguta, püsi valitud teel. Oled läbilöögivõimeline ja mõistuspärane.

Kaalud

Tähelepanu keskpunktis on materiaalsed hüved. Hoia silmad ja kõrvad lahti, just nüüd võid leida võimaluse, et parandada rahalist seisu.

Skorpion

Kaasinimestest on raske aru saada. Tahaksid neid usaldada, sul on midagi hingel, millest oleks vaja kellelegi rääkida, aga miski hoiab sind tagasi.

Ambur

Ainus probleem on selles, et mõtled liiga palju. See paneb sind kahtlema ja kõhklema asjades, millega pole tegelikult mingit probleemi.

Kaljukits

Ühe käega sulle justkui antakse võimalusi, teisega võetakse need jälle ära. Pead suutma kiiresti reageerida, muutuvate oludega kohaneda.

Veevalaja

Sulle näib, et leidub suurepäraseid võimalusi, et elukvaliteeti parandada ning ka ümbritsevat maailma paremaks muuta.

Kalad

Merkuuri liikumine Kalade sodiaagimärki aktiveerib mõttetegevust. Suureneb soov suhelda ja infot hankida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles