1. veebruar: Veevalaja leiab enesekindluse, Skorpion võitleb õnne nimel

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede sõnumid rahulikuks laupäevaks.

Jäär

Kuigi sind võib vallata kihk tulevase edu nimel end parimast küljest näidata, ära sellega üle pinguta. Praegu on aeg lõõgastuda.

Sõnn

Ole kannatlik, avalda rahulikult toetust, ole vajalikul hetkel olemas ning teine inimene hakkab sind üha rohkem usaldama.

Kaksikud

Peaksid ausalt tunnistama, millised on sinu nõrgad küljed. Tegeleda tasuks just selliste asjadega, mis sul hästi ei õnnestu.

Vähk

See vastassoost «sõber», kellega soovid kohtuda, ei ole lihtsalt sõber. Kui just pead kellelegi valetama, siis ära peta vähemalt iseennast.

Lõvi

Rahaliste tehingute tegemine võib soiku jääda. Igal tehingul on kaks poolt, kui teised inimesed on otsustusvõimetud, pole sina süüdi.

Neitsi

Sa ei pruugi end just kõige paremini tunda – jõudu on vähevõitu, samuti on oht külmetuda. Hoia ennast, väldi pingutust.

Kaalud

Soodne aeg, et võtta ette samme oma elu paremaks muutmiseks. Oma jõudude kellegi vastu suunamine toob hiljem halbu tagajärgi.

Skorpion

Armuasjus võib toimuda pöördeid. Ära jää lootma teise poole peale, sul endal on võimalik oma õnne nimel palju ära teha.

Ambur

Tasub tegutseda ja teha julgeid otsuseid. Muidugi pole mõttekas pea ees tundmatus kohas vette hüpata, ent mõistlikkuse piires tasub risk ära.

Kaljukits

Kui väga sa ka ei püüaks, kõike sa mõjutada ei saa. Lõpeta muretsemine asjade pärast, mille parandamine käib sul üle jõu.

Veevalaja

Enesekindla tegutsemisega suudad jätta jõulise mulje. Kuigi sul on nii tugevaid kui ka nõrku külgi, jääb pehmem pool pigem varju.

Kalad

Tunned end hästi, kui sind imetletakse ja kiidetakse, samas võtad kriitikat isiklikult. Kipud solvuma ka siis, kui kriitika on põhjendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles