Meeste ja naiste 10 populaarset alibit, et armukesega kohtuda

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Küsitluses selgub, et naised ja mehed kasutavad oma partneri petmiseks mõnevõrra erinevaid ettekäändeid. Veebipõhises küsitluses selgus, milliseid vabandusi ja ettekäändeid kõige sagedamini kasutati.

Metro veebilehel kajastatud uuringu kohaselt kasutab enamik naisi petmise ettekäändeks vabandusi, et lähevad trenni, veedavad tüdrukuteõhtut või peavad kauemaks tööle jääma. Mehed seevastu ütlevad, et lähevad sõprade juurde jalgpalli vaatama, golfi mängima või jäävad tööle kauemaks.

«See ei üllata, et mehed ja naised erinevaid ettekäändeid kasutavad,» ütleb seksi- ja suhteekspert Jessica Leoni. «Jõusaali minemine on naiste jaoks vaieldamatult kõige populaarsem vabandus, aga meeste seas on see alles seitsmendal kohal. Kui partnerid hakkavad liiga tihti trennis käima, on sul põhjust kahtlev olla,» lisab ekspert. Partnerid on piisavalt nutikad ja teavad, et tihedad treeningud peavad ka tulemusi andma, mistõttu muudavad nad toitumisega kehakaalu sobivaks.

Paljude petjate sõbrad teavad üleaisa löömisest ja mängivad seda mängu kaasa, et aidata truudusetust varjata.

Naiste 10 ettekäänet:

Läheb trenni

Veedab tüdrukuteõhtut

Tööl läheb kauem

Kohtub peale tööd kolleegidega

Läheb koeraga pikemale tiirule

Läheb ostlema

Läheb sugulastega kokku saama

Kohtub parima sõbraga

Läheb ilusalongi

Läks mõnda spordiala mängima


Meeste 10 ettekäänet:

Läks jalgpalli vaatama

Mängib golfi

Töö juures läheb kauem

Saab kolleegidega peale tööd kokku

Veedab meesteõhtut

Läks koeraga sörkkima

Läks jõusaali

Läks mõnda spordiala mängima

Kohtub parima sõbraga

Kohtub sugulasega

Loomulikult ei tasu igakord kahtlustada, et kallim petma läheb – häirekell läheb tööle pigem siis, kui antud tegevused korduvad ebatavaliselt tihti. Võimaluse korral võta teema üles ja anna talle võimalus tõtt rääkida. Kui sa ikkagi ei usalda oma partnerit, mine kasvõi jälitama ja taba ta otse teolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles