30 jaanuar: Vähk täidab unistusi, Neitsi tahab puhata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Neljapäevased tähtede sõnumid on teie ees.

Jäär

Tahad tegutseda, proovida uut ja põnevat. Haarad teisedki oma seiklustesse kaasa, ehkki nende jaoks võib tempo olla pöörane.

Sõnn

Eriti hea, kui saad täna koos lastega midagi põnevat ette võtta. Ühine seiklus on lõbus ja arendav nii nende kui ka sinu enda jaoks.

Kaksikud

Kui võtad koos kallite inimestega midagi vahvat ette, tunned end õnnelikuna – koos tegutsemine tugevdab teievahelist sidet.

Vähk

Sinu unistused kõlavad reaalse maailma võimalustega kokku. Mõistad, mis on võimalik ja kuidas seda saavutada.

Lõvi

Küllap oled seltskondlik ja tegus. Suhtlemise käigus lähevad jututeemad justkui muuseas äriasjadele, võid leida väga kasulikke kontakte.

Neitsi

Eelistad töötegemisele puhkust ja mängimist. Sind paelub uus ja huvitav, ehk tahad end proovile panna seikluses, milleks on vaja julgust.

Kaalud

Vastassoost kolleegide ja koostööpartneritega läheb asjaajamine kergemini kui omasoolistega, töös on kasu isiklikust sarmist.

Skorpion

Õpi midagi niisugust, mis arendab sind kui isiksust, mis avardab sinu maailmapilti. Päev on hea reisile minekuks.

Ambur

Töövõime ja -tahe on tohutu. Jõuad paljugi ja suudad vajadusel teha töökorralduses otsustavaid muudatusi.

Kaljukits

Parem on hoiduda kinnisvaratehinguist. Kui sul ka on huvitavaid objekte silmapiiril, võta vaagimise ja tutvumise jaoks tublisti aega.

Veevalaja

Sulle tehakse õige põnevaid ettepanekuid. Kui oled tänaseks plaani juba teinud, siis ilmselt muudad seda, sest mõnest kutsest ei saa lihtsalt keelduda.

Kalad

Kõik on sinu enda teha! Päev võib tuua olulise muudatuse suhete vallas, ent selle nimel pead tegutsema ja julgema riskida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles